ایجاد 205 واحد تحقیق و توسعه در بنگاه های صنعتی کشور
205 واحد تحقیق و توسعه در بنگاه های صنعتی کشور از ابتدای امسال تا مهر در کشور ایجاد شده است.
به گزارش خبرنگار
خبرگزاری صداو سیما ؛ رمضانعلی صادق زاده در نشست خبری خود در جمع اهالی رسانه با بیان این مطلب ، افزود: از سال 68 تا 92 به طور میانگین سالانه 47 مجوز برای ایجاد واحد های تحقیق و توسعه صادر شده است و این در حالی است که فقط در 6 ماه نخست امسال بیش از 200 مجوز ایجاد واحد های تحقیق و توسعه صادر شده است.
وی با بیان اینکه 89 مجوز در سال 93 و 252 مجوز نیز در سال 94 برای ایجاد واحد های R&D صادر شده است گفت: رویکرد این وزارتخانه استفاده از فن آوری های نوین در صنایع است بطوریکه این صنایع بتوانند باسایر رقبای داخلی و خارجی خود رقابت کرده و مطرح شوند.
سرپرست معاونت آموزش ، پژوهش و فن آوری وزارت صنعت، معدن وتجارت با تاکید بر استفاده از فناوری های روز دنیا در صنعت و تولید افزود: آن دسته از صنایع ما شامل برخی از صنایع نساجی که در استفاده از فناوری روز دنیا عقب ماندند از گردونه تولید خارج شده اند.
صادق زاده با اشاره به اینکه سیاست معاونت متبوعه خود تبدیل علم و دانش فنی به فن آوری و سپس به شرکتهای دانش بنیان است، تصریح کرد: این اقدام از دانشگاه ها شروع شده و نباید در پارک های فن آوری محدود و محصور شوند بلکه تجاری سازی شده و به ارزش افزوده و ثروت منتهی شوند.
سرپرست معاونت آموزش ، پژوهش و فن آوری وزارت صنعت، معدن وتجارت با بیان اینکه این حرکت جدی از سال 92 شروع شده و درصددیم تا موضوع دانش بنیان بودن را به صنایع کشور تسری دهیم گفت: برای تشویق واحدهای صنعتی و معدنی به ایجاد واحد تحقیق و توسعه ،
امضای مجوز آن ازجانب شخص وزیر صنعت، معدن وتجارت صورت می گیرد که این موضوع به نوبه خود اهتمام وی به این ضرورت است.
وی در بخش دیگری از سخنان خود گفت: در برگزاری دوره های آموزشی کاربردی در سازمان های توسعه ای این وزارتخانه نظیر ایمیدرو، ایدرو ، موسسه مطالعات و پژوهش های بازرگانی ، پژوهشکده سازمان زمین شناسی در قالب سمینارهای آموزشی و کارگاه های مختلف از اساتید خارجی و حتی ایرانیان مقیم خارج کشور دعوت می شود.
صادق زاده تصریح کرد : ایجاد مرکز طراحی خودرو در ادامه ابلاغ پیوست فن آوری است که در آن کلیه قرارداهای خارجی این وزارتخانه و واحدهای تابعه آن با طرف های خارجی باید دارای پیوست فن آوری باشند تا علاوه بر ایجاد واحدهای مشترک تحقیق و توسعه به آموزش های کاربردی مورد نیاز برای تربیت متخصصان مربوط در این حوزه مبادرت ورزند.