تفکیک سلامت محصولات غذایی با برچسب راهنمای تغذیه
مدیرکل آزمایشگاههای مرجع سازمان غذا و دارو گفت: برچسب راهنمای تغذیه روی اغلب محصولات غذایی الصاق شده است و رنگهای سبز، زرد و قرمز روی این برچسبها میزان ایمنی و سلامت فرآوردهها را نشان میدهد.
حسین رستگار در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار
خبرگزاری صدا و سیما در حاشیه مراسم روز جهانی غذا افزود: اگر برچسب راهنمای تغذیه سبز باشد نشان دهنده سلامت کامل محصول است، اگر زرد باشد به معنی آن است که بیماران باید در مصرف آن احتیاط کنند و اگر قرمز باشد یعنی موادی نظیر قند، روغن و نمک آن بالاتر از حد استاندارد است.
وی گفت: چراغ راهنمای تغذیه به مشتریان نشان می دهد کدام محصولات سلامت بیشتری دارد و تا پایان سال روی همه فرآورده ها نصب خواهد شد.
مدیر کل آزمایشگاه های مرجع سازمان غذا و دارو افزود: اگر چراغ راهنمای یک محصول قرمز باشد نظیر ماست پرچرب، اینطور نیست که مصرف آن محصول برای همه افراد غیر مجاز است.
وی گفت: ممکن است یک ورزشکار بخواهد برای دریافت انرژی بیشتر از ماست پرچرب استفاده کند و این موضوع مشکلی برای او ندارد اما قرمز بودن چراغ راهنمای تغذیه یعنی افرادی که بیماری های قلبی عروقی یا دیابت دارند باید از مصرف آن پرهیز کنند.