لزوم تکمیل ظرفیت خالی آموزشگاه های شبانه روزی روستایی
آموزش و پرورش خراسان جنوبی بر تکمیل ظرفیت خالی آموزشگاه های شبانه روزی روستایی استان تأکید کرد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز خراسان جنوبی، معاون پژوهش، برنامه ریزی و آموزش نیروی انسانی اداره کل آموزش و پرورش استان گفت: هم اکنون 148 آموزشگاه شبانه روزی روستایی در 110 روستای استان فعال است که 500 نفر ظرفیت خالی دارد. علی اصغر موسوی کیا، یکی از مهم ترین دلایل خالی ماندن ظرفیت این آموزشگاه ها را استقبال نکردن والدین دانش آموزان به ویژه دختران اعلام کرد و افزود: این شرایط سبب می شود آموزش و پروش برای جلوگیری از ترک تحصیل دانش آموزان، برای کلاسهای کم جمعیت روستاها، نیرو اعزام کند که این موضوع هزینه های آموزش در مناطق روستایی را افزایش می دهد.
وی از اعضای شوراهای اسلامی روستاها، بخشداری ها و فرمانداری ها خواست برای متقاعد کردن والدین در خصوص تحصیل فرزندانشان در آموزشگاه های شبانه روزی، با آموزش و پرورش همکاری کنند.
معاون پژوهش، برنامه ریزی و آموزش نیروی انسانی اداره کل آموزش و پرورش استان، با بیان اینکه خراسان جنوبی، 12 هزار دانش آموز روستایی و عشایری در مقطع متوسطه اول و دوم دارد گفت: هم اکنون 75 درصد این دانش آموزان معادل 9 هزار نفر در آموزشگاه های شبانه روزی روستایی تحصیل می کنند .
موسوی کیا افزود: این دانش آموزان از 950 روستای خراسان جنوبی در آموزشگاه های شبانه روزی روستایی تجمیع شده اند.