دانه های سیاه سلامتی
برداشت انگور سیاه ارگانیک در سردشت+فیلم
مهر، فصل برداشت انگور سیاه سردشت است که به صورت ارگانیک در باغات دامنه های خوش آب و هوای این شهرستان پرورش می یابد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز آذربایجان
غربی، محصول انگور سیاه 25 درصد سطح زیر کشت و 10
درصد از محصولات تولیدی استان را به خود اختصاص داده است.
برداشت انگور سیاه هر سال از نیمه دوم شهریور آغاز و تا اواخر مهر
ادامه می یابد و پیش بینی می شود امسال 23 هزارتن محصول از باغات انگور برداشت
شود.
سطح زیر کشت باغات انگوردیمی سردشت 4 هزار و 800 هکتار است و از این
میزان 4 هزار و 520 هکتار به باغات بارور و 280 هکتار به باغات نهال اختصاص دارد.
انگور سیاه سردشت 8 رقم مختلف دارد و مهمترین آن شامل رقم طایفی، سه
رقوله، مام برایم وانگوت است.
انگور سیاه باغات سردشت علاوه بر خرید واحدهای تولید کنسانتره به
صورت تازه خوری مصرف و بخشی از آن به شهرهای استان و کشور عراق صادر و حدود 2 درصد
نیز به شربت و دوشاب و مویز تبدیل می شود.
انگور سیاه سردشت به دلیل سازگاری با اقلیم منطقه به صورت دیم و بدون استفاده از سموم کشاورزی تولید می شود.
این میوه بهشتی سرشار از ویتامین ها است و مقادیر زیادی منیزیم، کلسیم، آهن، فسفر و پتاسیم دارد.
برداشت انگور سیاه ارگانیک در سردشت+فیلم برداشت انگور سیاه ارگانیک در سردشت+فیلم برداشت انگور سیاه ارگانیک در سردشت+فیلم برداشت انگور سیاه ارگانیک در سردشت+فیلم برداشت انگور سیاه ارگانیک در سردشت+فیلم برداشت انگور سیاه ارگانیک در سردشت+فیلم برداشت انگور سیاه ارگانیک در سردشت+فیلم