تولید 60 هزار تن انگور در تاکستان های چهارمحال و بختیاری
امسال 60 هزار تن انگور در تاکستان های چهارمحال و بختیاری تولید شده است.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما،چهارمحال و بختیاری ، مدیر امور باغبانی جهادکشاورزی چهارمحال و بختیاری گفت:این مقدار انگور از سطح چهار هزار و 800 هکتار تاکستان استان برداشت شده است.
ابراهیم شیرانی افزود: بطور میانگین از هر هکتار باغ 12 تن و 700 کیلو گرم انگوربرداشت می شود.
شیرانی گفت:90 درصد ارقام انگور استان عسگری و مابقی سیاه، قرمز، قزوینی، بی دانه، مهره و یاقوتی است.
وی گفت: چهل درصد از محصول انگور چهارمحال و بختیاری به صورت تازه خوری مصرف و 60 درصد آن علاوه بر ارسال به استان های همجوار، به کشمش، شیره و آب میوه تبدیل می شود.
به گفته وی؛ بیشترین سطح باغات و میزان برداشت انگور استان چهارمحال و بختیاری مربوط به شهرستان کیار است.
ابراهیم شیرانی گفت:برداشت انگور در نقاط گرمسیر استان مانند شهرستان های لردگان و سامان ازنیمه دوم مرداد ودرسایرنقاط مانند شهرستان های کیار و فارسان از نیمه شهریور انجام می شود.