ییلاق پر بار عشایر همدان با تولید 7 هزار تن گوشت قرمز
عشایر استان همدان با 473 هزار رأس دام در مدت اقامت خود در این استان 7 هزار تن گوشت قرمز تولید کردند .
به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما ، سرپرست امور عشایر استان همدان با اشاره به اینکه تولیدات دامی عشایر این استان در مقایسه با پارسال 15 درصد افزایش داشته است گفت : عشایر در این مدت علاوه بر تولید 7 هزار تن گوشت قرمز ، 3 هزار تن شیر و 500 تن پشم و کرک هم تولید کردهاند.
حسین محمدی با اشاره به اینکه عشایر 3 هزار خانواری استان همدان در 4 ایل و 24 طایفه ساماندهی شده اند افزود : از این شمار 85 درصد کوچرو و مابقی نیمه کوچ هستند .
وی با بیان اینکه کوچ عشایر همدان از 15 آبان آغاز و تا اواخر این ماه ادامه دارد گفت : عشایر همدان قشلاق خود را در استانهای کرمانشاه ، ایلام ، لرستان و خوزستان سپری خواهند کرد.
عشایر نیمه کوچ به عشایری گفته میشود که در تابستان به پرورش دام در مراتع میپردازند و در زمستان به استانهای دیگر کوچ نمیکنند.