قشقایی:
امر به معروف و نهی از منکر سرآمد تکالیف الهی
دبیر شورای امر به معروف وزارت کشور: همواره در قرآن امر به معروف مقدم بر نهی از منکر به کار رفته است تا بفهماند که کارها را از راه مثبت پیگیری کنید و در جامعه تنها انتقاد کننده نباشید.
به گزارش خبرنگار
خبرگزاری صدا و سیما به نقل از پایگاه اطلاع رسانی وزارت کشور؛ حسن قشقائی امروز به مناسبت هفته احیاء امر به معروف و نهی از منکر درخصوص احیاء فریضتین امر به معروف و نهی از منکر و اهمیت نهادینه شدن آن در جامعه افزود: جامعه رو به رشد و
کمال اخلاقی و انسانی مرهون آن دسته افرادی است که مسئولانه به حیات جمعی بشر توجه دارند و در اندیشه خیر و صلاح فرد و جامعه هستند.
وی با بیان اینکه دین مبین اسلام بر ارزش های والای چنین انسان هایی تاکید داشته و این گروه را بهترین امت می داند، گفت: دین اسلام از عمل آنان که سر آمد تکالیف الهی و حقوق بشر است با نام امر به معروف و نهی از منکر یاد می کند.
دبیر شورای امر به معروف و نهی از منکر وزارت کشور، امر به معروف و نهی از منکر را یک وظیفه عمومی دانست و افزود: همواره در قران کریم امر به معروف مقدم بر نهی از منکر به کار رفته است تا بفهماند که کارها را از راه مثبت پیگیری کنید و در جامعه تنها انتقاد کننده نباشید.
وی با اشاره به شعار هفته احیاء امر به معروف و نهی از منکر امسال با عنوان «همه مسئولیم » در مقابل بی تفاوتی هائی که نسبت به ترک معروف و انجام منکر گاهی اوقات در سطح جامعه مشاهده می شود، ادامه داد: زندگی اجتماعی و روابط بین انسانها حتی در محیط کار به گونه ای تعریف شده است که ما نمی توانیم چشمان خود را بر اعمال دیگران ببندیم و از کنار آنها بی تفاوت گذر کنیم .
وی گفت: نخستین گام در امر به معروف و نهی از منکر را شاید بتوان کافی دانست که نیاز به اراده قبلی ندارد و فقط کافی است خود را مسئول بدانیم البته باید توجه داشت که اولا مبنای عمل در تذکر فقط دیدن و توجه کردن است، به همین جهت آن دسته از اعمال و رفتارهایی از مخاطب ملاک عمل خواهد بود که نیاز به جستجو و کشف نداشته باشد.
قشقایی تاکید کرد: در گام بعدی باید توجه ما به عمل باشد نه عامل یعنی باید تلاش کنیم همکارانمان را تخطئه نکنیم بلکه خوبی یا زشتی عمل را به او گوشزد کنیم.