ساماندهی رودخانه های داخلی اردبیل
32 کیلومتر از رودخانه های داخلی استان اردبیل با 40میلیارد ریال ساماندهی شده است.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مدیر عامل شرکت آب منطقه ای اردبیل در جلسه شورای هماهنگی مدیریت بحران استان اردبیل گفت: 76،5 کیلومتر از رودخانه های استان ساماندهی شدند که 44 کیلومتر آن در حریم رودخانه های مرزی بوده و 32کیلومتر از رودخانه های داخلی نیز با اعتبار 40میلیارد ریال ساماندهی شد.
داود نجفیان همچنین با اشاره به وجود سه هزار و 400 کیلومتر مسیر رودخانه ای این استان بیان کرد: 196 کیلومتر رودخانه ها نیز در نقاط مرزی واقع شده که برای جلوگیری از سیل و طغیان تاکنون حد بستر یک هزار و 863کیلومتر مشخص شده است.
وی با اشاره به برداشت های بی رویه از بستر و حریم رودخانه های استان و کاهش 55درصدی آورد مصالح رودخانه های افزود: با توجه به پایین بودن هزینه برداشت و تولید مصالح از بستر و حریم رودخانه ها ، بیشتر بهره برداری ها از این ناحیه صورتمی گیرد که پیگیری ها برای جلوگیری از ادامه این روند ادامه دارد.
مدیر عامل شرکت آب منطقه ای اردبیل گفت: بیشتر کارخانه ها برای بهره برداری از مصالح رودخانه ای تمایل دارند در حالی که باید مجوز بهره برداری تنها به معدن های کوهی داده شده و از فرآیند بهره برداری از معادن رودخانه ای استان جلوگیری شود.