بانک ملی : مبارزه با پولشویی در چارچوب قانون مصوب کشور
عضو هیئت مدیره بانک ملی ایران گفت : بانک ها باید ظرفیت مبارزه با پولشویی را تقویت و با مشتریان هوشمندانه رفتار کنند.
به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما ؛ در دو جلسه جداگانه سیدرضا انواری سرپرست جدید اداره کل مبارزه با پولشویی و سید سعید وکیلی سرپرست اداره کل مشارکت ها و توسعه شبکه بین الملل بانک ملی ایران با حضور غلامرضا پناهی عضو هیأت مدیره، حسین بارانی سرپرست معاونت منابع انسانی بانک و روسای ادارات کل ، معرفی و فعالیت خود را در سمتهای جدید، آغاز کردند.
پناهی در سخنانی که در اداره کل مبارزه با پولشویی ایراد کرد، ضمن تسلیت ایام سوگواری محرم اظهار داشت: در دنیای امروز بحث مبارزه با پولشویی و مبارزه با تامین مالی تروریسم در موسسات و سازمانهای مالی و بانکها مورد تاکید است.
وی افزود : بانکها باید در جهت پوشش ریسکهای عملیاتی خود و مراقبت از حسن شهرت و اعتبارشان نسبت به شناسایی کامل مشتریان با ایجاد فرایند و نظام کنترل مناسب جهت جلوگیری از ورود وجوه حاصل از فعالیتهای غیرقانونی اقدام کنند.
پناهی گفت : شاکله اصلی مبارزه با پولشویی این است که بانکها باید مشتریانشان را بشناسند و بدانند که مشتریانشان در چه سطح و حجمی فعالیت میکنند و جدیدترین اطلاعات را از مشتری داشته باشند و بانک به عنوان یک حرفه باید شرایط و مقررات آن را بداند تا بتواند از ورود وجوه فعالیتهای غیرقانونی به سیستم مالی جلوگیری کند.
عضو هیأت مدیره افزود: خوشبختانه در ارتباط با مبارزه با پولشویی قوانین مناسب و محکمی داریم و ما باید تمام امور مربوط به مبارزه با پولشویی را در چارچوب قانون مصوب کشور خودمان انجام دهیم.
وی گفت: بحث مبارزه با پولشویی این نیست که ما به خاطر فشار از خارج به آن بپردازیم بلکه ما خیلی قبلتر از این به شناخت مشتریان و نوع فعالیتهای آنها توجه میکردیم. هدف اصلی، ایجاد موانع و پیشگیری از ورود وجوه حاصل از فعالیتهای غیرقانونی به نظام بانکی است.
وی در پایان از عملکرد لطیفی رئیس سابق اداره کل مبارزه با پولشویی قدردانی کرد.
پناهی در مراسم معارفه سرپرست اداره کل مشارکتها و توسعه شبکه بینالملل بانک ملی نیز گفت: سابقه و گذشته بانک ملی ایران نشان میدهد که هم در داخل و هم در عرصه بین الملل توانسته است در حوزه اقتصادی کشور و در تامین مالی پروژهها نقش عمده و چشمگیر داشته باشد.
وی افزود: بانک ملی ایران از گذشته تاکنون در قراردادهای مالی و فاینانس بسیاری نقش فعال داشته و شرکتها و موسسات بسیاری با مشارکت و کمک این بانک تشکیل شده و هم اکنون در حال فعالیت است.
پناهی ادامه داد: متاسفانه در گذشته این بانک بر اثر تحریمهای بانکی در اجرای برخی فعالیتهای خود با مشکل مواجه بود که خوشبختانه با برداشته شدن تحریمهای ظالمانه، این بانک امروزه میتواند به خوبی ایفای نقش کند و از فعالان اقتصادی و به طور کلی اقتصاد و صنعت کشور حمایت کند.
وی گفت: بانک ملی ایران برند بزرگ و خوشنامی است و طبیعتاً باید فعالیت آن فراتر از کشور بوده و خارج از کشور نیز متناسب با نام بزرگ خود در جذب و تامین سرمایهگذاری خارجی و حمایت از تجارت خارجی و فعالیتهای اقتصادی موثر مبادرت کند و با تعاملات بیشتر نسبت به جذب سرمایهگذاری بیشتر خارجی تلاش و با همت و پشتکار به اقتصاد کشور کمک کنیم.
بارانی نیز در این جلسه گفت: بخش ارزی همواره یکی از بخشهای درآمدزا برای بانک بوده است، گرچه مدتی وجود تحریمها این بخش را با مشکل مواجه کرده بود ولی خوشبختانه با رفع آن ها بخش ارزی بانک بهروزهای اوج خود باز میگردد و امیدوارم همانند دوران درخشان گذشته بتواند برای بانک ملی ایران درآمد زا باشد.
آغاز مرحله دوم عرضه اوراق گواهی سپرده 15.5درصدی بانک ملی ایران از روز شنبه
مرحله دوم عرضه اوراق گواهی سپرده مدتدار ویژه سرمایهگذاری (عام) بانک ملی ایران از روز شنبه 17 مهرماه جاری آغاز میشود.
این اوراق با نرخ سود علی الحساب 15.5درصد (پانزده و نیم) سالانه توسط شعب بانک ملی ایران در سراسر کشورتا تاریخ 25 مهر ماه جاری عرضه میشود.
اوراق مذکور با سررسید یکساله، به صورت الکترونیکی با نام و قابل انتقال به غیر بوده و باز خرید قبل از سررسید آن با نرخ 13.5 درصد (سیزده و نیم ) سالانه از تاریخ انتشار امکانپذیر است.
همچنین این اوراق معاف از مالیات است و سود علیالحساب آن ماهانه پرداخت میشود و امکان معاملات ثانویه این اوراق از طریق بورس و فرابورس ایران فراهم است.