حرمت ها بیش از این شکسته نشود؛
وجهه وزنه برداری با بداخلاقی خدشه دار نشود...!
بزرگی در خانواده وزنه برداری درباره بهادر مولایی حَکمیت کند تا وجهه این رشته پهلوانی با بداخلاقی خدشه دار نشود.
به گزارش خبرنگار
خبرگزاری صداوسیما؛ هنوز بیش از یک ماه از پایان بازی های المپیک نگذشته و کام ها از موفقیت کیانوش رستمی و سهراب مرادی همچنان شیرین است؛ نکته جالب اینکه حواشی در فدراسیون وزنه برداری هر روز بیشتر از دیروز در رسانه ها رخ نمایی می کند؛ گویا ماجراهای عجیب و غریب در این فدراسیون را پایانی نیست و باید کم کم به این دست اتفاقات رنگارنگ عادت کرد.
پس از مشخص شدن ترکیب اصلی تیم ملی برای حضور در بازی های المپیک، بهادر مولایی وزنه بردار فوق سنگین به صلاحدید فدراسیون از ترکیب اصلی کنار رفت و از حضور در ریو بازماند. در ادامه هم این وزنه بردار در جاده دچار سانحه رانندگی شد و یکی از اعضای خانواده اش را از دست داد، او به علت این سانحه مصدومیت سنگینی دارد و هنوز مشخص نیست چه زمانی می تواند دوباره فعالیت های ورزشی خود را از سر بگیرد.
بهادر مولایی پس از این حادثه، صحبت هایی درباره علت خط خوردنش از تیم ملی کرد و از عملکرد کادر فنی و فدراسیون در این خصوص انتقاد کرد و در برخی مصاحبه ها اعلام کرد افرادی که حقوق بگیر فدراسیون هستند نمی توانند از حقوق او دفاع کنند.
در مقابل هم در اقدامی غیرمنتظره کمیته انضباطی فدراسیون وزنه برداری به علت اظهارنظرات این چنینی، مولایی را از حضور در میادین ورزشی محروم کرد تا برای وزنه برداری که زمان بازگشتش به روزهای اوج مشخص نیست، خط و نشانی جدی کشیده باشد.
این اقدام واکنش بهادر مولایی را درپی داشت؛ او با انتشار نامه ای اعضای کمیته انضباطی را مراجع ذی صلاح ندانست و از احقاق حقوقش سخن گفت، نکته جالب توجه اینکه فدراسیون وزنه برداری در واکنش به این نامه بیانیه ای علیه بهادر مولایی صادر و برخورد این وزنه بردار را تلاشی برای یافتن پرتغال فروش قلمداد کرد؛ ماجرا به اینجا ختم نشد زیرا یکی از مسئولان فدراسیون در واکنش به اظهارات مولایی در نامه اش تاکید کرد براساس آیین نامه انضباطی وزارت ورزش با تخلف مولایی برخورد می شود.
شواهد حاکی از آن است که این ماجرا سَر دراز دارد و با هر انتقاد این وزنه بردار، فدراسیون بیانیه ای علیه او صادر می کند! حال سوال این است که آیا باید ساکت ماند و به فضای مسموم ایجاد شده دامن زد؟
قضاوتی درخصوص اتفاقات اخیر نمی کنیم اما مگر غیر از این است که فدراسیون باید جایگاهی پدرانه برای ورزشکار داشته باشد و بجای تقابل، نقشی پیش بَرنده و هدایت گر ایفا کند؟ بی شک این نوع برخورد نه شایسته فدراسیون وزنه برداری و نه ورزشکار ملی پوشی است که سالیان سال در رقابت های بین المللی حضور داشته و موفقیت های زیادی کسب کرده است.
کارشناسان آگاه به امور وزنه برداری معتقدند باید بزرگی بی طرف از خانواده وزنه برداری در این شرایط حَکمیت کند و مانع گسترش فضای مسموم شود تا حواشی پایان گیرد و حرمت ها بیش از این شکسته نشود؛ به گفته کوروش باقری سرمربی سابق تیم ملی، اتفاقات اخیر با روحیه جوانمردی و مروت سازگار نیست و با ورزش پهلوانی وزنه برداری منافات دارد؛ بهتر است با انصاف و بزرگ منشی بساط بداخلاقی ها جمع تا زمینه برای موفقیت آیندگان بیش از پیش فراهم شود.
فرزانه آذرفام