ایجاد سایت مرکزی دفن پسماند در شهرستان ها
سایت مرکزی دفن پسماند به صورت آزمایشی در شهرستان های با جمعیت کمتر از 100 هزار نفر اجرایی می شود.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز خراسان جنوبی، کارشناس خدمات شهری سازمان شهرداری های وزارت کشور امروز در نشست اعضای کمیته فنی مدیریت پسماند شهرستان درمیان خراسان جنوبی با بیان این مطلب گفت: در طرح تجمیع محل دفن پسماند، نیروهای فعال کنونی کنار گذاشته نخواهند شد و چه بسا این طرح ایجاد اشتغال نیز داشته باشد.
زهره ترحمی، یکی از دلایل انتخاب شهرستان درمیان به عنوان اولویت اجرای طرح ایجاد سایت مرکزی دفن پسماند در شهرستانها را، همدلی و همیاری مسئولان این شهرستان عنوان کرد و گفت : حمل و نقل پسماند هزینه هایی شامل سوخت ماشین آلات، تأمین نیروی انسانی و همچنین پیمودن فاصله مکانی بین مبدأ و مقصد دارد که ماشین آلات موجود در شهرستان درمیان کفاف اجرای این طرح را نمی دهد و حمل با ماشین های معمولی مانند نیسان و کامیون نیز مخاطرات و آلودگی های محیطی در پی دارد.
وی گفت:طرح احداث سایت مرکزی دفن پسماند شهرستان درمیان در 29 نقطه شهری و روستایی به صورت پایلوت انجام می شود.
فرماندار درمیان نیز گفت : طرح احداث محل مرکزی پسماند این شهرستان در 3 شهر و 11 روستا با جمعیت 23 هزار و 370 نفر اجرا می شود.
محمد بشیری زاده، اعتبارات اولیه مورد نیاز برای احداث سایت مرکزی دفن پسماند شهرستان درمیان را 610 میلیون تومان شامل هزینه های آموزش و فرهنگ سازی تفکیک زباله از مبدأ به شهروندان، تهیه باکس زباله 660 لیتری، ایجاد زیر ساخت های آب و برق و جاده و ساخت سوله تفکیک پسماند اعلام کرد.
شهرستان درمیان 55 هزار نفر جمعیت دارد که اجرای طرح آزمایشی ایجاد سایت مرکزی دفن پسماند، 43 درصد جمعیت این شهرستان را پاسخگو خواهد بود.