با حضور 100 سرآشپز ؛
جشنواره غذاهای دریایی در چین آغاز شد
جشنواره 4 روزه غذاهای دریایی با استفاده از ماهی کپور رود زرد در شهر هانچینگ چین آغاز شد.
به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما ، جشنواره چهار روزه غذاهای دریایی با استفاده از ماهی کپور رود زرد در شهر هانچینگ، استان شانکسی در شمال غربی چین آغاز شد.
به گزارش شبکه سی سی تی وی، این جشنواره به علت گرد آوردن بیش از 100 سرآشپز از مناطق مختلف چین در نوع خود بی همتا است. سرآشپزان با تجربه با استفاده از مهارت های فردی خود ماهی کپور را به روش های گوناگون طبخ و غذاهای مختلفی تهیه می کنند. مسابقه ماهیگیری از رود زرد، بخش دیگری از این جشنواره است.