طلوع پاییز با بوی تند پیاز در آذربایجان غربی
برداشت پیاز از 4 هزار هکتار اراضی زیرکشت این محصول در شهرستان شاهین دژ آغاز شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز آذربایجان غربی، مدیر جهاد
کشاورزی شاهین دژ گفت: میزان تولید این محصول در هر هکتار 25 تن است.
خدایی افزود: پیاز تولیدی این شهرستان از انواع قرمز، پاییز و سفید است
و علاوه بر تامین نیاز شهرستان به استان های آذربایجان شرقی، زنجان و کردستان
ارسال می شود.
وی پیش بینی کرد با پایان برداشت پیاز، 22 هزارتن محصول از مزارع این شهرستان برداشت
شود.
محصول پیاز شاهین دژ هر ساله در مهر برداشت می شود.
در حال حاضر بیش از 70 هزار تن پیاز در آذربایجان غربی تولید می شود و مصرف سرانه آن در این استان، 18 کیلوگرم است.
پیاز خاصیت آنتی اکسیدانی و ضدسرطانی دارد و مصرف آن از رشد سلولهای سرطانی در بدن جلوگیری می کند.
مصرف پیاز خام برای رفع ناراحتی های
ناشی از هوای آلوده، مفید است.
طلوع پاییز با بوی تند پیاز در آذربایجان غربی طلوع پاییز با بوی تند پیاز در آذربایجان غربی طلوع پاییز با بوی تند پیاز در آذربایجان غربی طلوع پاییز با بوی تند پیاز در آذربایجان غربی طلوع پاییز با بوی تند پیاز در آذربایجان غربی طلوع پاییز با بوی تند پیاز در آذربایجان غربی