اجتناب از روشهای سنتی در درمان آرتروز
جراح زانو و لگن گفت: آرتروز یک بیماری ناتوان کننده است و نباید در درمان آن از روشهای سنتی که غیر علمی هستند استفاده کرد.
دکتر ذبیح اله حسن زاده در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار
خبرگزاری صدا و سیما افزود: بیشتر افراد بالای60 سال به آرتروز مبتلا می شوند و این بیماری ارتباط مستقیمی با سبک زندگی و نحوه نشستن دارد.
وی گفت: آرتروز با رعایت نکردن نحوه نشستن و برخاستن، افزایش وزن و همچنین سرویس بهداشتی ایرانی پیشرفت می کند.
وی با بیان اینکه آرتروز در دراز مدت ناتوان کننده است افزود: درمان آرتروز در ایران هم پای سایر کشورهای جهان است و از سلول های بنیادی و روش PRP (استفاده از سلول های بدن بیمار) برای درمان آرتروز استفاده می شود.
دکتر حسن زاده گفت: در مراحل پیش رفته می توان از روش جراحی تعویض مفصل زانو نیز برای این بیماری استفاده کرد و در روش های درمانی ما نه تنها از دیگر کشورها چیزی کم نداریم بلکه شرایط بسیار ایده الی داریم.
این جراح زانو با بیان اینکه ارتباط نزدیکی بین آرتروز و نحوه زندگی وجود دارد، افزود: کسانیکه عادت به شیوه نشستن دو زانو و چهارزانو دارند و از سرویس های بهداشتی ایرانی استفاده می کنند زودتر دچار آرتروز می شوند.
دکتر حسن زاده گفت: استفاده از روش های علمی و مناسب، آب درمانی، فیزیوتراپی و درمان های دارویی تحت نظارت پزشک، درد ناشی از آرتروز را کاهش می دهد و افزایش سطح آگاهی جامعه توسط رسانه ها در کاهش عوارض این بیماری بسیار کارآمد است.
وی افزود: از روش های درمانی طب سنتی که علمی نیست در درمان آرتروز باید پرهیز شود زیرا عوارض جبران ناپذیر
و تشدید بیماری را در پی دارد و حتی سوزن درمانی و زالو درمانی در موارد خاص و از سوی مراکز علمی قابل استفاده است.