افتتاح 3 مجموعه شهربانو تا پایان سال
مدیر کل امور بانوان شهرداری تهران از افتتاح 3 مجموعه شهربانو تا پایان سال خبر داد.
به گزارش خبرنگار
خبرگزاری صدا و سیما، نرگس معدنی پور با اشاره به اقدامات شهرداری تهران در راستای تهیه زیر ساخت های فرهنگی تا پایان برنامه 5 ساله دوم گفت: بسترسازی در حوزه فعالیت های فرهنگی و اجتماعی بانوان یکی از موضوعات حائز اهمیت در دوره اخیر
![افتتاح 3 مجموعه شهربانو تا پایان سال افتتاح 3 مجموعه شهربانو تا پایان سال](/files/fa/news/1395/6/28/376662_410.jpg)
مدیریت شهری بوده و بر این اساس تهران برای اولین بار در این دوره شاهد فعالیت گسترده شهربانوها، بوستان مادران و شهردخت است.
وی با بیان اینکه بر اساس برنامه 5 ساله دوم تا پایان سال تعداد مجموعه های شهربانو به 19 مجموعه افزایش پیدا می کند، افزود: درحال حاضر 16 مجموعه شهربانو در نقاط مختلف تهران به ارائه خدمات به بانوان می پردازند و طبق برنامه ریزی های صورت گرفته قرار است تا پایان سال 3 مجموعه جدید فعالیت خود را آغاز کنند.
مدیر کل امور بانوان شهرداری تهران با اشاره به آخرین وضعیت مجموعه شهردخت تصریح کرد: همان طور که پیشتر اعلام شد هم اکنون یک مرکز فرهنگی و ورزشی شهردخت در منطقه 6 فعال است و شهرداری این امکان را دارد تا در صورت لزوم و نیاز مناطق این دست از مراکز را توسعه دهد.
معدنی پور گفت: البته با توجه به استقبال بسیار خوب بانوان از مراکز شهربانو تمرکز ما بیشتر بر این مجموعه هاست به طوری که پس از مشخص شدن مکان 3 شهر بانوی جدید اقدامات لازم برای راه اندازی و افتتاح آن ها در دستور کار قرار می گیرد.