به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما عبدالرضا رحمانی فضلی دیشب در نشست ستاد اقتصاد مقاومتی آذربایجان شرقی در تبریز گفت حکومت باید در حوزه سیاستگذاری کلان، سیاستهای خارجی، پولی، مالی و تامین امنیت وارد شود و تصمیم گیری و برنامه ریزی در حوزه های دیگر را به مناطق و استانها واگذار کند .
وزیر کشور گفت در سه سال گذشته صد مورد از اختیارات را با مصوبه هیات دولت به مدیران استانی واگذار کرده ایم و در برنامه مجلس و بودجه 96، بر تمرکز زدایی نیز برنامه ریزی شده است.
وی بر گفتمان سازی در زمینه اقتصاد مقاومتی تاکید کرد و گفت: برای ایجاد مشارکت عمومی باید از روش های نهادینه سازی استفاده شود .
رحمانی فضلی نقش صدا و سیما را در این گفتمان سازی مهم دانست و افزود: تمام برنامه های رسانه ملی باید هماهنگ با اقتصاد مقاومتی و همراه کردن مردم به مصرف تولیدات داخلی باشد .
وزیر کشور با استقبال از طرح تاسیس صندوق توسعه منطقه ای و ایجاد اقتصاد مقاومتی در استانها گفت: طرح های نیمه تمام و نیمه فعال نیز باید در اولویت کاری ستاد اقتصاد مقاومتی قرار گیرد .
استاندار آذربایجان شرقی نیز در این جلسه گفت: بخش خصوصی باید متولی اقتصاد کشور باشد و دولت رقیب بخش خصوصی نیست بلکه در کنار آن به عنوان حامی تولیدکنندگان و صنعتگران است .
جبارزاده با اشاره به اینکه 8 صادر کننده نمونه از 22 صلادرکننده نمونه کشور در سال گذشته از آذربایجان شرقی بودند ، افزود : با همراهی وزارت کشور و اجرای سیاست های اقتصاد مقاومتی شاهد موفقیت های بیشتر خواهیم بود .
معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع انسانی اآذربایجان شرقی نیز در خصوص اقدامات کلیدی در استان برای رونق تولید در سال 95 گفت: در 5 ماه گذشته بدهی 135 واحد تولیدی در سیستم بانکی و بخشودگی جرایم بیمه ای بیش از 180 واحد تولیدی تعیین تکلیف شده است.
علی نواداد با بیان اینکه در 3 ماهه گذشته در مجموع 926 واحد تولیدی استان به منظور اخذ تسهیلات بانکی از محل طرح رونق تولید به بانکها معرفی شده است گفت: در این مدت برای 100 واحد تولیدی 570میلیارد ریال پرداخت شده است.
وی گفت : از مجموع 926 واحد تولیدی که به بانکهامعرفی شده اند با پرداخت تسهیلات تصویب شده، بیش از 30 هزار شغل برای تثبیت اشتغال است و پیش بینی می شود اشتغال جدید تا 10 هزار نفر افزایش یابد.