اختصاصی - پس از پایان تعطیلات؛
بررسی طرح ساماندهی دریافتی مدیران در صحن مجلس
سخنگوی کمیسیون اصل نودم مجلس گفت: اگر دولت لایحه ای در خصوص ساماندهی حقوق مدیران و مقامات دولتی ارائه نکند، موظف هستیم طرح یک فوریتی مجلس را تکمیل و تصویب کنیم.
بهرام پارسایی در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار
خبرگزاری صدا و سیما افزود: کمیسیون اصل نودم حدود 20 جلسه با حضور نمایندگان سازمان بازرسی، دیوان محاسبات، نماینده قوه قضاییه و همچنین مشاوران و نمایندگان دولت برای بررسی موضوع ساماندهی حقوق مدیران و مقامات دولتی برگزار کرده است.
وی گفت: این طرح نهایتا در 10 ماده تهیه و ان شاءالله بعد از تعطیلات مجلس برای تصویب به صحن مجلس ارائه خواهد شد.
سخنگوی کمیسیون اصل نودم در ادامه با بیان اینکه مجلس انتظار دارد که دولت هرچه سریع تر لایحه خود را در این زمینه ارائه کند اظهار داشت: با تلفیق این طرح و لایحه دولت، نهایتا یک قانون اصولی و کارشناسی تهیه خواهد شد که علاوه بر شفافیت می تواند خلأهای قانونی را نیز پر کند.
پارسایی درخصوص عملکرد مجلس در صورت عدم ارائه لایحه ازجانب دولت گفت: اگر دولت لایحه خود را ارائه نکند براساس قانون موظف هستیم طرح یک فوریتی مجلس را تکمیل کنیم و به عنوان یک قانون در مجلس به بحث و بررسی بگذاریم.
وی اضافه کرد: این طرح نهایتا با تغییرات جزئی به تصویب مجلس خواهد رسید.
پارسایی تاکید کرد: تاخیر در ارائه این لایحه، مجلس را وارد بررسی جزئیات طرح یک فوریتی ساماندهی دریافتی مقامات و مدیران کشور و لزوم استرداد دریافتیهای مازاد خواهد کرد.
نماینده مردم شیراز در ادامه در خصوص موضوع پرونده زمین خواری در آزادراه تهران - شمال نیز گفت: متاسفانه از لحاظ فراوانی، بیشترین پرونده های کلان کمیسیون اصل نودم مربوط به بحث زمین خواری است.
پارسایی افزود: یکی از این موارد ، بحث تهاتر مراتع و جنگل های شمال با پیمانکار تهران - شمال است که یک تخلف محرز محسوب می شود.
وی با بیان اینکه کسی نمی تواند بابت اجرت پیمانکار ، جنگل ها و مراتع دولتی را معامله کند اظهار داشت: این موضوع در اولین فرصت پس از تعطیلات در دستور کار کمیته اقتصادی کمیسیون اصل نودم قرار خواهد گرفت و امیدواریم این کمیسیون نه تنها بحث برخوردی و سلبی، بلکه تمهیدات و راهکارهایی بیندیشد تا جلو تکرار موضوعات مشکل ساز از جمله زمین خواری گرفته شود.
سخنگوی کمیسیون اصل نودم در ادامه در خصوص ادامه دار شدن پرونده مسکن مهر در این کمیسیون گفت: متاسفانه پرونده مسکن مهر از مجلس های هشتم، نهم و تا امروز همچنان ادامه دارد.
پارسایی افزود: با جمع بندی این پرونده و گزارش هایی که از سازمان بازرسی، دیوان محاسبات و جمعی از نمایندگان ادوار قبل تهیه شده است، از نمایندگان وزارت مسکن نیز خواسته شد تا با حضور در کمیسیون، هرچه سریع تر راهکاری برای این پرونده اندیشیده شود.
وی اضافه کرد: قرار شد آنها نیز علاوه بر ارائه آخرین گزارش های خود از مسکن مهر، بحث پیشرفت فیزیکی و زمان نهایی بهره برداری از مسکن مهر را نیز مشخص کنند.
نماینده مردم شیراز در ادامه با اشاره به مشکلات متعدد مسکن مهر افزود: بخشی از این مشکلات مربوط به عدم تمهیدات لازم برای زیرساخت ها و مشکلات مکان یابی و قرار گرفتن در برخی مناطق نامناسب به گونه ای است که برخی ساختمان ها به رغم آماده شدن با استقبال اندکی در واگذاری رو به رو شدند.
پارسایی گفت: قرار شد مسئولان مربوط در وزارت مسکن و شهرسازی جمع بندی نهایی خود را ارائه و مشخص کنند که کدام پروژه ها قابل بهره برداری است و راه های بازگشت سرمایه در مکان هایی که قابل بهره برداری نیست به چه صورت خواهد بود.
وی تاکید کرد: متاسفانه مسکن هایی وجود داردکه به رغم آماده بودن مورد استقبال شهروندان قرار نمی گیرد و داوطلبی برای تحویل گرفتن آنها وجود ندارد.