اعزام 17 هزار و 500 نفر از دانشگاهیان به عتبات عالیات
رئیس ستاد عتبات و عمره دانشگاهیان گفت: شعار سال ستاد عتبات در این دوره "سبک زندگی فاطمی" است و 17 هزار و 500 نفر از دانشجویان کشور به عتبات عالیات اعزام می شوند.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، حجت الاسلام سید محمدرضا فقیهی در همایش کارگزاران عتبات دانشگاهیان با اشاره به تشریح برنامه های فرهنگی قبل از سفر به عراق افزود: قبل از سفر کتاب هایی از جمله مفاتیح دانشجویی، چهار فصل عاشقی، فرزانگان حرم، هشت بهشت و لوح فشرده صوتی تصویری راهیان آسمان در اختیار زائرین قرار می گیرد. وی گفت: در این دوره 360 کاروان متأهلی نیز اعزام می شود.
رئیس ستاد عتبات و عمره دانشگاهیان با اشاره به برنامه های دیگر این سفر در بازدید زائرین از اماکن شهر نجف گفت: بازدید از بیت حضرت امام خمینی(ره) و زیارت مرقد علامه امینی و در کربلا زیارت مقام حر و روایتگری واقعه عاشورا با محوریت حر و توبه در دستور کار قرار گرفته است.
حجت السلام فقیهی افزود: همایش « احلی من العسل» در کربلا با همکاری بعثه مقام معظم رهبری برگزار می شود.
در ادامه این همایش حجت الاسلام والمسلمین سید علی قاضی عسکر نماینده ولی فقیه در امور حج و سرپرست حجاج ایرانی با اشاره به این مسأله که اسلام دین جامع و جهان شمول است، گفت: برنامه های اسلام در جهت تربیت و ساختن انسان نمونه برای رسیدن به خدا و بهره مندی از مواهب الهی است.
وی افزود: فرائض دینی هر کدام خاصیت و فایده ای دارد که مجموع آنها ما را به هدفی والا می رساند.
نماینده ولی فقیه در امور حج با اشاره به اینکه این سفر یک سفر معمولی نیست، گفت: اثرات این سفر در ذهن و روح انسانها نفوذ می کند و فرصتی ارزشمند است که در اختیار دانشجویان قرار گرفته است.
وی افزود: هدفی که در سفر کربلاست، مجسم کردن حوادث واقعه عاشور از نزدیک است و انس گرفتن با فضائل پیشوایان و ائمه اطهار است.
حجت الاسلام و المسلمین قاضی عسکر با اشاره به وحدت شیعه و سنی در عتبات و عمره اظهار داشت: انقلاب اسلامی یک نگاه وحدت گرایانه دارد و هیچ کس نباید در این وحدت خدشه وارد کند.
وی افزود: در حال حاضر از اهل تسنن، برای سفر گروهی به کربلا و مشهد مقدس ثبت نام کرده اند.
نماینده ولی فقیه و سرپرست حجاج ایرانی با ابراز خرسندی از اعزام دانشگاهیان به عتبات عالیات گفت: سفر عتبات یک سفر استثنایی است و کسانی که با بصیرت به این سفر می روند، می توانند دستاوردهای معنوی خوبی کسب کنند
و چون زائرین جوان هستند، دستاوردشان از زیارت عتبات بیشتر است.
وی افزود: زمینه سازی برای افزایش میزان اعزام ها، بصیرت افزائی در زائرین دانشجو، برنامه ریزی برای افزایش کیفی سفر و آمادگی بعثه برای جذب روحانیون ویژه برای کاروان های دانشگاهیان باید مورد توجه قرار گیرد.