سوخت گازی جایگزین سوخت مایع در شهرهای مرزی کشور شود
رئیس انجمن صنفی سی ان جی بر لزوم جایگزینی سوختهای گازی با فرآوردههای نفتی مایع و جلوگیری از قاچاق سوخت در مرزها تاکید کرد.
کرد.
به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما ؛ اردشیر دادرس در مصاحبه با رادیو اقتصاد افزود: ایران در بحث قاچاق سوخت همواره با سه چالش اساسی از قبیل قیمت گذاری حاملهای انرژی در مجاری عرضه به ویژه در شهرهای مرزی، فراوانی عرضه فرآوردههای نفتی و عدم کنترل در مبادی ورودی و خروجی (گمرکات) کشور مواجه است.
وی همچنین اظهار داشت : فرآوردههای نفتی از قبیل بنزین و گازئیل به منظور جلوگیری از قاچاق سوخت باید بالاتر از قیمت صادراتی در شهرهای مرزی کشور عرضه شود.
رئیس انجمن صنفی سی ان جی کشور به بحث قیمت گذاری حاملهای انرژی در مجاری عرضه به ویژه در شهرهای مرزی کشور اشاره کرد و گفت : دولت باید قیمت فرآوردههای مایع نفتی مثل بنزین و گازوئیل را بالاتر از قیمت صادراتی در این مناطق عرضه کند.
وی در ادامه افزود: این استراتژی خود مانع بزرگی برای جلوگیری از قاچاق سوخت به کشورهای همسایه خواهد بود.
دادرس اظهار داشت : از همه مهمتر در یک استراتژی درازمدت باید سوختهای گازی جایگزین فرآورده های نفتی مایع در مرزهای کشور شود.
وی تصریح کرد : عرضه سوخت «ال پی جی» و «سیان جی» به عنوان گاز مایع و گاز طبیعی فشرده با کاهش قیمت مناسب در مرزهای خروجی بهترین راهکار برای مبارزه با قاچاق سوخت در کشور است.
رئیس انجمن صنفی سی ان جی کشور گفت: قاچاق سوخت خروج ارز و اخلال در چرخه اقتصادی را در پی دارد و مشاغل کاذب و معضلات اجتماعی را بوجود میآورد.
وی افزود: جلوگیری از قاچاق سوخت و هدر رفت سرمایه ملی نیازمند توجه و اهتمام بیشتر مسئولان و متولیان امر است.
دادرس بیان داشت: مسئولان باید شرایطی را فراهم کنند تا از قاچاق سوخت بعنوان یک سرمایه ملی جلوگیری شود.
وی گفت : جلوگیری از قاچاق سوخت نیازمند تهیه و تدوین برنامه منسجم و اصولی است و بدون شک از تمام ظرفیتها و امکانات باید برای تحقق این مهم به شکل مطلوب استفاده کرد.