مدیرعامل برق منطقهای تهران گفت: حدود 10 هزار میلیارد تومان تا افق سال 1404 برای بهینه سازی و توسعه شبکه برق منطقهای تهران برآورد نیاز کردیم.
غلامرضا خوش خلق در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما افزود: ترانسفورماتورها گران ترین بخش و مهمترین تجهیزات هر پست برق محسوب می شوند و اگر نباشند کار تبدیل ولتاژ را نمی توانیم انجام دهیم.
وی با اشاره به اینکه 320 پست برق در منطقه برق تهران وجود دارد، گفت: حدود 800 ترانسفورماتور در سالها گذشته در این محدوده و در پست های برق نصب شد و درحال بهره برداری است.
خوش خلق افزود: مراقبت از ترانسفورماتورها اگر فناوری روز دنیا را داشته باشند در بهبود خدمات و بهبود راندمان و کاهش هزینه ها بسیار موثر خواهد بود.
وی گفت : یکی از مشکلاتی که اخیرا با آن مواجه شدیم به دلیل تغییر اقلیم، گرمای شدید را تجربه می کنیم که موجب محدودیت استفاده از این ترانسفورماتورها شده بنابراین از متخصصان درخواست می کنیم ترانسفورماتورهایی طراحی کنند که با شرایط آب و هوایی فعلی بتوانیم از حداکثر ظرفیت آنها استفاده کنیم.
مدیرعامل برق منطقهای تهران تاکید کرد: سالهاست صنعت برق ترانسفورماتورهای مورد نیاز خود را از تولیدکنندگان داخلی تهیه می کند و امیدواریم در سالهای آینده هم این شرکت های خصوصی بتوانند نیاز کشور را تامین کنند.
خوش خلق افزود: ترانسفورماتورهای تولید کشور از فناوری روز دنیا استفاده می کنند.
وی با اشاره به اینکه تهران قدیمی ترین شرکت برای برق رسانی به مردم را دارد، گفت: به همین نسبت تجهیزات نصب شده در پست های برق نیز قدیمی است.
خوش خلق افزود: طول عمر متوسط هر ترانسفورماتور 30 سال است اما در تهران هم اکنون دو برابر طول عمر مفید ترانسفورماتورها در تاسیسات استفاده می شود که باید به سمت فناوری های جدید برویم تا تلفات برق کمتر و راندمان بیشتری داشته باشیم و هزینه ها نیز به پیروی از آن کاهش یابد.