خانوارهای ایرانی خواهان نوشت افزار ملی و اسلامی هستند
رئیس انجمن تولید کنندگان نوشت افزارهای ایرانی اسلامی از استقبال گسترده خانوارها از این محصولات خبر داد و گفت : در زمینه تولید دفتر و کیف ظرفیت و توانمندی خوبی داریم.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، سید سعید حسینی در مصاحبه با رادیو اقتصاد اظهار داشت : در تولید دفتر تولید ما بسیار زیاد است و در تولید کفش هم باید مواد اولیه آن از خارج وارد شود که البته چینی ها با واردات پتروشیمی ایران و فرآوری ، این مواد خام را به ایران دوباره صادر می کنند که با سرمایه گذاری اندکی می توانیم این چرخه را کامل کنیم .
وی افزود : البته در حوزه تولید کاغذ تاکید می شود که از خارج وارد کنیم اما می توانیم با توسعه زراعت چوب و همچنین بهینه سازی ساختارهای تولید بخش مهمی از نیاز داخلی را تامین کنیم.
وی افزود : در زمینه تولید مداد هم تلاشهای خوبی شده است و البته باید بیشتر کار کنیم و برخلاف دفتر و کیف ظرفیت تولید ما در این حوزه اندک است .
حسینی گفت : در تولید نوشت افزارهای ایرانی از نشان های ملی و اسلامی و کارتون ها و انیمیشن های ایرانی استفاده می کنیم که با استقبال روبرو شده است و سوال همه خانوارها این است که چرا همه نیازهای کودکان در حوزه نوشت افزار در داخل تامین نمی شود.
سید سعید حسینی گفت: تولید نوشتافزار ایرانی،اسلامی از 4 سال پیش اغاز شد و امروز بیش از 50 نشان تجاری مشغول فعالیت و تولید نوشتافزار ایرانی هستند که در سراسر کشور هم توزیع می شود و به تدریج محصولات جدید نیز رونمایی می شود.
حسینی افزود : امسال بیش از 100 محصول جدید از شخصیتهایی مانند شخصیت انیمیشن شاهزاده روم، جنابخان، دیرین دیرین عرضه شده است که بسیاری از آنها ظرفیت و پشتوانه رسانه ملی هم دارد.
بنابر این گزارش تولید نوشت افزار ایرانی،اسلامی به قدری اثر دارد که پرچمدار تولید محصولات فرهنگی شده و به تولید اسباببازی، پوشاک و لوازم اتاق کودک کشیده شده است.
محصولات ایرانی دست کمی از مشابه خارجی ندارد در عین حال حاوی پیام انقلاب، اسلام و تمدن ایرانی به مخاطب است.
این خواسته به حق از طرف خانوار از دولت است که از این روند حمایت کند.
هر سال 150 میلیون جلد دفتر در کشور مصرف میشود
حوزه نوشت افزار حدود 20 میلیون مخاطب دارد که زیر مجموعهای از حوزه صنایع فرهنگی محسوب میشود.
هر سال 4 هزار میلیارد تومان سهم فروش دفتر در کشور است میتوانیم از این ظرفیت استفاده کرده و به سمت تولید کارهای ملی پیش برویم تا درآمدزایی هم داشته باشیم.