نگرانی از بالا بودن کبد چرب در ایران
رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: بسیاری از نارسایی های کبدی در کشور بر اثر کبد چرب ایجاد میشود.
![](/files/fa/news/1395/6/14/351558_167.jpg)
به گزارش خبرنگار
خبرگزاری صدا و سیما؛ دکتر علی جعفریان در دومین کنگره بین المللی و چهاردهمین کنگره تغذیه ایران افزود: تغذیه در پیشگیری از بیماری ها موثر است و نباید در این خصوص غفلت شود.
وی اضافه کرد: با صنعتی شدن جامعه دچار مشکل جدی در بار بیماریها شده ایم.
جعفریان با بیان اینکه بالاترین علت نارسایی کبد ، چرب بودن آن است گفت: حتی این وضع درکشورهای پیشرفته هم دیده نمی شود چون جامعه از تغذیه نامناسب و کم تحرکی متاثر است.
دومین کنگره بین المللی و چهاردهمین کنگره تغذیه ایران به مدت 5 روز در پژوهشکده نفت ادامه دارد.