کشتی تحقیقاتی پس ازبهره برداری دربوشهرمستقر میشود
رئیس گفت: نخستین کشتی تحقیقاتی اقیانوس پیما پس از به آب اندازی در شهریور با استقرار در بوشهر فعالیت خود را در آبهای خلیج فارس آغاز میکند.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، احسان عابدی با بیان اینکه از سه هزار کیلومتر خط ساحلی خلیج فارس بیش از یکهزار و 700 کیلومتر آن تحت حاکمیت جمهوری اسلامی ایران است ، اظهار داشت : پژوهشگاه ملی اقیانوس شناسی و علوم جوی به عنوان نماینده علمی جمهوری اسلامی ایران روی دریاها و اقیانوسها توسط مرکز اقیانوس شناسی خلیج فارس بوشهر مشغول مطالعه و پایش منظم بخش ساحلی و دریایی آن است.
وی تهیه سند راهبردی توسعه آموزش عالی کشور در حوزه علوم و فنون دریایی و اقیانوسی را از ماموریتهای این مرکز دانست و خاطر نشان کرد: آموزش دانشجویان در دوره دکتری، ارتباط با سازمانهای بین المللی اقیانوس شناسی از برنامههای مرکز اقیانوس شناسی خلیج فارس بوشهر است.
رئیس مرکز اقیانوس شناسی خلیج فارس با بیان اینکه کشتی اقیانوس پیما، نیمه نخست شهریور به آب انداخته میشود ، تصریح کرد : طراحی و ساخت این کشتی بدست متخصصان کشورمان انجام شده که پس از به آب اندازی بر اساس تفاهمهای منعقد شده در آبهای استان بوشهر مستقر میشود.
عابدی افزود: با راهاندازی این شناور ضمن انجام عملیات سونار با دقت بالا، استقرار و سرویس بویههای آب عمیق و ساحلی قادر است ضمن پیمایش عملیات زیست شناختی و فیزیکی در مناطق فلات قاره و شیب قاره انجام دهد.
وی نقشه برداری دریا، هواشناسی، ژئو فیزیک و زمین شناسی دریایی و مطالعات و بررسی برهمکنش هوا و دریا را از دیگر ویژگیهای کشتی پژوهشی اقیانوسپیمای ایران دانست.
وی گفت: کشتی پژوهشی اقیانوسپیمای ایران دارای سردخانه، کمپوسور برای ابزارهای بادی، تهویه مطبوع، قایق نجات، سامانه ارتباطی مخابراتی، قایق عملیات میدانی با امکانات تماس با شناور مادر است.