رییس هیئت وزنهبرداری اصفهان:
شیوه کیانوش رستمی با نحوه مدیریتم کارساز نیست + فیلم
رییس هیئت وزنهبرداری اصفهان گفت: شیوه کاری کیانوش رستمی با آموزههای مدیریتیام تناقض دارد.
سعید آذری در گفتگو با خبرنگار
خبرگزاری صداوسیما افزود: عملکرد تیم ملی وزنهبرداری در المپیک را از 2 منظر میتوان بررسی کرد. همانطور همه میدانند در بازی های المپیک عامل اصلی ارتقاء رنکینگ کسب مدال طلاست. اگر با این مقیاس بخواهیم به عملکرد ملی پوشان نگاه کنیم باید بگویم که در مقایسه با المپیک قبلی که بهداد سلیمی یک مدال طلا گرفت، با کسب 2 مدال طلا در المپیک ریو نتیجه بسیار خوبی حاصل شد و این مدال ها به موقعیت کاروان ورزشی ایران در ریو بسیار کمک کرد.
وی گفت: اما از نظر کمی در مقایسه با لندن کمی ضعیف عمل کردیم زیرا در المپیک 2012 تیم ملی وزنه برداری بجز مدال طلا موفق به کسب 2 مدال نقره و یک برنز شد اما این شرایط در المپیک ریو رقم نخورد. اما جای مباهات است که از 3 مدال طلای کسب شده از سوی کاروان وزنه برداری ایران 2 مدال متعلق به وزنه برداری است.
آذری درباره تصمیم هیئت ژوری در خصوص بهداد سلیمی در المپیک افزود: در این خصوص بحث اصلی متوجه داوران مسابقه است که حرکت نخست بهداد سلیمی را 3 چراغ سفید تایید کردند. تصمیم ژوری در مورد بهداد سلیمی هم فوق العاده سخت گیرانه بود. به نظرم هیئت ژوری میتوانست با یک چراغ قرمز و 2 چراغ سفید حرکت بهداد را تایید کند.
وی گفت: در این مورد اشتباه اصلی را داوران مرتکب شدند. چون هیئت ژوری این قدرت را دارد چراغ سفید را قبول نکند. البته در گذشته شرایط به این منوال نبود و هیئت ژوری فقط چراغ قرمز را رد می کرد و به وزنه بردار یک نوبت دیگر می داد. اما طبق قوانین جدید هیئت ژوری چراغ سفید را رد می کند.
آذری افزود: ضعف داوری باعث شد تا هیئت ژوری چنین رای را درباره بهداد صادر کند. این هیئت 2 شب قبل هم در خصوص یک وزنه بردار قزقستانی چنین رای صادر کرد و چراغ سفید را رد و به چراغ قرمز تبدیل کرد. به نظرم رای داوران در خصوص بهداد درست بود و می شد حرکت بهداد را قبول کرد.
رییس هیئت وزنه برداری اصفهان در خصوص کیانوش رستمی گفت: در اصول روانشناسی تربیتی برخی با توجه به تفاوت های فردی افراد خاصی محسوب می شوند و کیانوش رستمی هم از جمله افراد خاص در این رشته است.
وی گفت: او فرد صاحب سبکی است و اعتقاد دارد در دنیای وزنه برداری موفق به ابداع سبکی خاص در دنیای وزنه برداری شده است. از نظر یک وزنه بردار کیانوش را درک میکنم ولی این شیوه که یک قهرمان به تنهایی تمرین کرده و راهی المپیک شود طوریکه سرمربی هم برای هدایتش در حین مسابقه حضور نیابد با آموزه های مدیریتی ام تناقض دارد.
آذری افزود: شخصا نمی توانم قبول کنم که کیانوش به تنهایی به موفقیت دست یافته است. در این خصوص به طور قطع عواملی دخیل بوده اند و او باید این عوامل را در نظر بگیریم. بروز چنین مواردی قشنگ نیست و نباید این موفقیت را پای یک نفر بگذاریم.
وی گفت: بی شک کیانوش در این قضیه سهم عمده دارد و شاید هر فرد دیگری بود و از این روش مدیریتی خارج می شد نمیتوانست موفق عمل کند. بنابراین کیانوش رستمی با این شیوه و موفقیتی که کسب کرده آدم خاصی است. ولی من این شیوه را نمیپسندم و آن را قابل قبول نمیدانم.
آذری افزود: اگر رستمی موفق نمی شد در آنصورت تیر پیکان به سمت رییس فدراسیون و حتی خود این وزنه بردار و مربیاش نشانه میرفت. در این شرایط چیزی که در این خصوص سایه انداخته کسب مدال طلای المپیک است.
وی گفت: کیانوش خودش میداند که برای رسیدن به این موفقیت برخی او را کمک کرده اند و او زیر پرچم فدراسیون وزنه برداری به این عنوان دست یافته است. امیدوارم که دیگر شاهد چنین مواردی در وزنه برداری نباشیم مخصوصا اینکه اگر نتایج خوبی حاصل نشود چنین چیزهایی مسئله ساز خواهد شد.
*********************************