دادستان تهران :
اتومبیل هایی که سرنشین آن ها کشف حجاب کرده توقیف شود
دادستان عمومی تهران : اقدامات ایجابی، حمایتی و فرهنگی نقش مهمی در خنثی کردن هجمه دشمن به منظور تغییر رفتار و سبک زندگی دارد.
به گزارش خبرنگار
خبرگزاری صدا و سیما به نقل از پایگاه اطلاع رسانی دادسرای عمومی و انقلاب تهران، دکتر جعفری دولت آبادی در دومین نشست دادستانی تهران در حوزه آسیب های اجتماعی که با حضور مسئولان پلیس، دستگاه های اجرایی مرتبط با آسیب ها و تعدادی از معاونان دادسرای تهران برگزار شد به اقدامات پیشگیرانه در قالب کشف حجاب اشاره کرد و از جمله اقدامات موثر در مقابله با بدحجابی را توقیف اتومبیل هایی که راننده یا سرنشین آن کشف حجاب کرده دانست .
وی با اعلام این که دادستانی به پلیس در این خصوص مجوز داده است ، از پلیس خواست این دستور را اجرایی کند.
دادستان تهران همچنین با تاکید بر ظرفیت فضای مجازی در تبلیغ بی عفتی، به دو معاون خود در دادسرای فرهنگ و رسانه و دادسرای جرایم رایانه ای دستور داد که در این حوزه ورود جدی کنند و نسبت به سایت هایی که به تبلیغ یا فروش لباس های مبتذل می پردازند اقدامات پیشگیرانه صورت گیرد.
وی از وزارت کشور خواست به عنوان متولی این امر، وظایف دستگاهها در حوزه عفاف و حجاب را که در مصوبه شورای انقلاب فرهنگی مقرر شده است ، مجدداً به آنها ابلاغ کنند.
دادستان تهران در تبیین نقش سازمان صدا و سیما و وزارت ارشاد و فرهنگ اسلامی در ترویج عفاف و حجاب به یک فیلم سینمایی اشاره کرد و گفت: فیلم مذکور ترویج دهنده بی عفتی و بی حیایی بوده و درصدد عادی سازی روابط میان زن و مرد است ، به عنوان مثال پوشیدن شلوارهای پاره در این فیلم عادی جلوه داده می شود و به نحوی تبلیغ می شود.
وی افزود: نقش وزارت ارشاد در این حوزه که از طریق بررسی و صدور مجوز به مطبوعات، جشن ها، کنسرت ها و فیلم ها اعمال می شود، از اهمیت خاصی برخوردار است.
جعفری دولت آبادی به اهمیت اقدامات ایجابی اشاره کرد و گفت : در کنار اقدامات ایجابی ، حمایتی و فرهنگی که نقش مهمی در خنثی کردن هجمه دشمن به منظور تغییر رفتار و سبک زندگی دارد ، باید توجه داشت اهداف دشمن در موضوع تغییر رفتار جدی است و به صرف برگزاری چند نمایشگاه یا انتشار چند نشریه نمی توان به رفع خطر تهاجم فرهنگی امیدوار بود.
در ادامه جلسه سرهنگ بابایی جانشین پلیس اطلاعات و امنیت ناجا با ذکر مقدمه ای از ویژگی های کشور از جمله جوان بودن 63 درصد جمعیت و پیشینه تاریخی کشور ، زمینه های نفوذ فرهنگی در رواج پوشش های نامتعارف را تبیین کرد.
وی در ترسیم اقدامات دشمن در قالب شبیخون و تهاجم فرهنگی گفت : وضعیت فعلی ولنگاری فرهنگی محسوب می شود و مبادی تبلیغ دشمن در حوزه طراحی لباس عبارت از ماهواره، شبکه های مجازی، نشریات، مزونها، مانکن های خیابانی و برخی فروشگاهها است.
سرهنگ بابایی از جمله مشکلات موجود در برخورد با مراکز تولید و عرضه پوشاک و اجناس خلاف عفت عمومی را نبود حضور نهادها و دستگاه های فرهنگی و کم توجهی متولیان صدور مجوز برای واحدهای صنفی دانست و از اتحادیه ها خواست که توجیه و آموزش متقاضیان راه اندازی واحدهای صنفی را در برنامه کاری خود قرار دهند.
سرهنگ لطفی مسئول اماکن پلیس تهران بزرگ در خصوص نحوه عملکرد گشت ارشاد ، با اعلام این که تاکید بر تذکر صرف است ، در بیان آمار مقایسه ای عملکرد این گشت، گفت: در پنج ماه نخست امسال به 24500 نفر بدحجاب تذکر داده شده است.
دبیر کمیسیون مبارزه با قاچاق کالا و ارز استان تهران نیز در این نشست با اعلام اینکه 99 درصد لباس های نامتعارف، تولید داخل کشور است و تولیدکنندگان در سفرهای خارجی ضمن تهیه عکس از پوشاک، در این خصوص الگوگیری می کنند، به فعالیت برخی فروشگاه های عرضه کننده لباسهای مبتذل بِرَند دست دوم که از دیگر کشورها وارد و پس از شستشو و اتوزنی عرضه می شود، از تذکر به 374 فروشگاه که در این زمینه فعالیت داشتند، خبر داد.
امیرآبادی فراهانی سرپرست دادسرای ارشاد نیز در این جلسه به ارائه آمار مربوط به پرونده های پنج ماه اخیر پرداخت و از مفتوح شدن 1440 فقره پرونده پیرامون فروش و توزیع لباس های خلاف عفت عمومی، 1066 فقره در موضوع مصرف مسکر و 767 فقره پرونده مربوط به رابطه نامشروع خبر داد و گفت: 60 درصد روابط نامشروع از طریق فضای مجازی برقرار شده است.