مدیریت استعدادها در هزاره سوم
هر انسانی میتواند در گروه خاصی از فعالیتها با صرف انرژی کمتری به سطح بالای مهارت دست پیدا کند اما این مسئله با ظهور استعدادها محقق میشود.
به گزارش خبرنگار
خبرگزاری صدا و سیما به نقل از روابط عمومی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، آذر سال گذشته بود که نخستین همایش مدیریت استعداد با حضور صاحب نظران ایرانی و خارجی به همت صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران معاونت علمی (بنیاد ملی علم ایران) برگزار شد.
در این همایش اهدافی همچون آشنایی با آخرین دستاوردهای تحقیقاتی در زمینه استعدادیابی، شناسایی نیازهای تحقیقاتی و اولویت بندی آنها و در نهایت کمک به حفظ منافع ملی، همکاری علمی با مراکز تحقیقاتی و آموزشی سایرکشورها و سازمانهای بینالمللی و تشویق و بکارگیری محققان و پژوهشگران نخبه در زمینه استعداد یابی دنبال شد.
در این راستا صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران معاونت علمی ر ادامه همایش سال گذشته دومین همایش را 1 و 2 اسفند با هدف حمایت از استعدادهای بالفعل و بالقوه کشور و همچنین شناسایی نهادهای استعداد پرور برگزار میکند.
دومین دوره این همایش با عنوان "مدیریت استعداد در هزاره سوم" به همت صندوق و با همکاری دانشگاه صنعتی شریف برگزار میشود تا از تمامی استعدادهای موجود در جامعه استفاده شود.
باید توجه داشت که برنامه هایی نظیر برنامه توسعه ششم در کشور تنها در صورتی می تواند به اهداف نهایی خود نایل شود که از هم اکنون به یافتن و پرورش استعدادها و تخصص هایی که در پایان این طرح برای ادامه موفق آن نیاز است، همت بگماریم.
در واقع برگزاری این همایش نیز اقدامی جهت نهادینه کردن مدیریت استعدادها در کشور است.