نقش کمیته امداد و سازمان بهزیستی در محله هرندی مشخص شود
رئیس کمیسیون سلامت شورای تهران: باید در موضوع محله هرندی نقش کمیته امداد و سازمان بهزیستی مشخص شود.
به گزارش خبرنگار
خبرگزاری صدا و سیما ، رحمت اله حافظی در جلسه امروز شورای شهر تهران افزود: در حال حاضر شهرداری، کمیته امداد و سازمان بهزیستی هرکدام راه خود را می روند.
وی با اشاره به املاک و باغات متعلق به کمیته امداد گفت: در نگهداری فضای سبز این املاک تعلل صورت می گیرد و انتظار داریم دقت بیشتری در حفظ و نگهداری از این باغات صورت گیرد.
حافظی در ادامه افزود: اگر بخواهیم آسیب های اجتماعی را آسیب شناسی کنیم می توان گفت این آسیب ها و تهدیدات ریشه در توسعه نامتوازن دارد باید از این منظر به موضوع نگریسته و مداخلات لازم را انجام داد.
وی با اشاره به حکم انتصاب رئیس کمیته امداد امام خمینی (ره)، گفت: توانمندسازی و شکوفایی استعدادها و تامین خوداتکایی نیازمندان و محرومان و رشد ایمانی و اعتقادی آنان با ارائه خدمات اجتماعی، حمایتی، فرهنگی و معیشتی در این حکم آمده است، از سوی دیگر در ماده 104 برنامه پنج ساله دوم مصوب شورا برای شهرداری تکالیفی تعیین شده است.
حافظی افزود: در این ماده کاهش و کنترل آسیب های اجتماعی، تدوین سند جامع رفاه اجتماعی برای اقشار در معرض آسیب، ایجاد بانک اطلاعات در حوزه فقر شهری با هماهنگی دستگاه های ذی ربط، توسعه و ارتقای مراکز بازآفرینی، بهره مندی از ظرفیت سازمان های غیردولتی در توانمندسازی افراد در معرض آسیب، ایجاد بازارهای خود اشتغالی به منظور توانمندسازی زنان آسیب پذیر، همکاری در اجرای برنامه های پیشگیری از اعتیاد، توسعه مددسراها و گرمخانه ها و گسترش واحدهای مشاوره و مددکاری و روانشناختی در خانه های سلامت، شناسایی و همکاری در اسکان افراد و خانواده های بی سرپناه و بی سرپرست و همکاری در تامین زیرساخت خدمات روزانه به کودکان در معرض آسیب تکلیف شده است.
رئیس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای شهر تهران با اشاره به اینکه حال سوال اینجاست، در موضوع محله هرندی نقش کمیته امداد و سازمان بهزیستی چه بوده است، گفت: انتظار داریم نهادهای مربوطه برنامه مشترک مواجهه با آسیب های اجتماعی داشته باشند در حال حاضر شهرداری، کمیته امداد و سازمان بهزیستی هرکدام راه خود را می روند.
حافظی افزود: قطعا همراهی وزارت راه و شهرسازی در تامین مسکن این اقشار و وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی برای ایجاد اشتغال آنان نیز ضروری است. انتظار داریم برنامه عملیاتی مشترک بین این حوزه ها با محور فقر شهری در حوزه های کودکان کار و خیابان، متکدیان، زنان بدسرپرست، زنان بی سرپرست، تدوین بانک اطلاعات مشترک، پیش بینی سازو کارهای توانمندسازی و کارآفرینی به عنوان سند مشترک بین دستگاهی، تدوین و ارائه شود و مبنای اقدامات بعدی قرار گیرد.