جشنواره «فیلم سلامت»، پلی بین اهالی هنر و سکانداران سلامت کشور
جشنواره «فیلم سلامت» پلی برای ارتباط بیشتر هنرمندان و سینماگران در جهت تحقق اهداف وزارت بهداشت در حوزه سلامت به حساب می آید.
به گزارش خبرنگار
خبرگزاری صدا و سیما؛ همزمان با روز پزشک جشنواره ای کلید خورد که هدفش تشویق هنرمندان به فعالیت در حوزه سلامت و بالا بردن سطح آگاهی مردم در این حوزه از طریق هنرمندان و آثار هنری است.
نخستین جشنواره فیلم سلامت به دبیری ابراهیم داروغه زاده از چندین ماه پیش کلید خورد و آثاری را که از سال 90 به بعد در این حوزه ساخته شده بود در عرصه رقابت قرار دادند تا با برجسته کردن آنها تاثیرگذارترین شان را برای مردم به نمایش بگذارند.
بخش هایی چون برنامه های تلویزیونی، فیلم های کوتاه و بلند سینمایی، تیزر و نماهنگ و دانشجویی از جمله بخش های این جشنواره است و فیلم های حاضر در آن در طول ایام جشنواره در شبکه های مختلف رسانه ملی به نمایش در می آیند.
ابراهیم داروغه زاده دبیر نخستین جشنواره فیلم سلامت درباره این جشنواره در مصاحبه اختصاصی به خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما گفت: خوشبختانه در این دوره استقبال هنرمندان از این جشنواره بسیار زیاد بوده است و در نهایت 24 فیلم سینمایی، 25 تله فیلم، 35فیلم کوتاه و 40 مستند به بخش نهایی راه یافتند.
وی افزود: این جشنواره از دوره های بعد، تولیدات سالانه هر سال را مورد بررسی قرار می دهد و اگر ما بتوانیم اولویت های وزارت بهداشت را به دغدغه فیلمسازان تبدیل کنیم موفق عمل کرده ایم.
فریدون جیرانی کارگردان سینما و عضو هیئت داوران بخش سینمایی این جشنواره هم در مصاحبه با خبرنگار ما درباره این جشنواره گفت: در کشورمان جشنواره های موضوعی زیادی داریم که بجز دو یا سه نوع آنها بقیه بُرد زیادی ندارند اما جشنواره فیلم سلامت به علت در برگیری زیادی که دارد می تواند موفق عمل کند.
وی افزود: در جشنواره فیلم سلامت معیار ما برای انتخاب آثار بها دادن به سلامت روح و جسم است و تصمیم داریم در وانفسایی که پزشکی ایران در حال ضربه خوردن از یک سری از مسائل است به کمک این جامعه بشتابیم.
جیرانی گفت: ما پزشک سینماگر و سینماگر پزشک زیاد داریم و امیدوارم این جشنواره پلی بین این دو گروه برقرار کند تا با مشاوره دادن به یکدیگر بتوانند آثار با کیفیت تری را راهی دنیای هنر کنند.
شاید مهمترین هدف این جشنواره از نگاه مردمی بالا بردن سطح آگاهی آنها برای پیشگیری و مقابله با بیماری ها باشد.
شهرام رفیعی فر نماینده وزارت بهداشت در این جشنواره و عضو هیئت داوران هم در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما گفت: بیش از 70 درصد مرگ و میری که در کشور داریم بر اثر بیماری های غیر واگیر است، بیماری هایی که با آگاهی بیشتر می توان از بروزشان پیشگیری کرد.
وی افزود: هنرمندان بهترین وسیله برای افزایش فرهنگ سلامت هستند و قرار است ما در جشنواره سلامت دست به دست هم دهیم، ما شواهد سلامت را در اختیار سینماگران قرار می دهیم و سینماگران ما را به مردم وصل کنند.
علی معلم عضو هیئت داوران این جشنواره نیز درمصاحبه اختصاصی با خبرنگار ما گفت: ما باید با این جشنواره کمک کنیم دولت ها و دستگاه های حوزه سلامت دارند به اهدافشان نزدیک شوند.
نخستین جشنواره فیلم سلامت از 1 تا 5 شهریور در پردیس سینمایی چارسو برگزار می شود.
گزارش از: سحر قناعتی