موارد قانونی ممانعت از ترابردپذیری
معاون سازمان تنظیم مقرارات : در طرح ترابردپذیری شماره های تلفن همراه ، موانع قانونی وجود دارد که برخی از دارندگان سیم کارت نمی توانند از این طرح استفاده کنند.
به گزارش خبرنگار
خبرگزاری صدا و سیما، صادق عباسی شاهکویی در مراسم عملیاتی شدن طرح ترابردپذیری درباره موارد منع قانونی ترابرد در میان اپراتورها افزود: عدم احراز هویت، داشتن قرارداد با اپراتور ، نظیر به نظیر نبودن (اعتباری به اعتباری - دائمی به دائمی) ، فعال نبودن
سیم کارت برای سه ماه ، دستور مراجع ذیصلاح برای مسدود شدن سیم کارت، داشتن بدهی و درخواست ترابرد بیش از 2 بار در سال از جمله موانع قانونی ترابردپذیری شماره های تلفن همراه است.
عباسی شاهکوه همچنین به بروز برخی مشکلات در اجرای آزمایشی طرح ترابردپذیری اشاره کرد و گفت: در طرح ترابرد پذیری سه اپراتور درگیر بودند و باید در همه بخش ها تغییر ایجاد می شد که البته در مرحله آزمایشی برخی مشکلات وجود داشت.
وی با اشاره به نبود ارتباط صحیح اپراتورها با سیستم هویت و قطع سیم کارت مشترک افزود: عدم تحویل به موقع سیم کارت جدید به مشترک، رد درخواست مشترک از طرف اپراتور فرستنده به دلایل غیر قابل قبول و برداشت های متفاوت و دیتابیس های خطا داراز جمله مشکلات این طرح است.
عباسی همچنین افزود: عدم امکان لغو فرآیند ترابرد توسط مشترک، تبلیغات پیش از ترابرد، عدم اطلاع رسانی دقیق به مشترک که منجر به افزایش نرخ رد درخواست می شد و مشکلات ناشی از نقص های نرم افزار مرکز ترابرد از دیگر مشکلات این طرح بود که امیدوارم در زمان اجرای تجاری طرح برطرف شود .
معاون سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی با اشاره به موافقت اصولی با فعالیت اپراتورهای تلفن همراه مجازی گفت : سرشماره 0999 برای اپراتورهای مجازی در نظر گرفته شده است و اپراتورهای موبایل تنها تا سوم آبان ماه فرصت خواهند داشت تا اولین قرارداد خود با اپراتورهای مجازی را منعقد کنند و تا سوم آذر نیز دومین قراردادشان را داشته باشند.