افزایش نقض حقوق اقلیت ها در انگلیس
نابر گزارش کمیسیون برابری و حقوق بشر انگلیس «همه پرسی خروج از اتحادیه اروپا» نقطه عطفی در افزایش تبعیض علیه اقلیتها در این کشور بوده است.
شرایط زندگی برای جوانان اقلیت های نژادی در انگلیس طی پنج سال گذشته همواره بدتر شده است. اما بنابر گزارش کمیسیون برابری و حقوق بشر انگلیس «همه پرسی خروج از اتحادیه اروپا» نقطه عطفی در افزایش تبعیض و نابرابری گسترده و تشدید جرایم ناشی از تنفر نژادی بوده است.
کمیسیون برابری و حقوق بشر انگلیس روز پنجشنبه با انتشار گزارشی اعلام کرد اقلیت های نژادی در انگلیس از زمان برگزاری همه پرسی خروج این کشور از اتحادیه اروپا تاکنون با تبعیض و نابرابری گسترده مواجه هستند و جرایم ناشی از تنفر نژادی افزایش یافته است. البته این کمیسیون اعلام نکرد که چه ارتباطی بینی همهپرسی خروج این کشور از اتحادیه اروپا و افزایش تبعیض و نابرابری گسترده علیه اقلیت های نژادی در انگلیس وجود دارد؟
احتمالا این گزارش اهداف سیاسی و تبلیغی دارد و مقامات و اعضای کمیسیون برابری و حقوق بشر انگلیس طرفدار عضویت انگلیس در اتحادیه اروپا هستند و از طریق این گزارش سعی میکنند به مخالفان خود حمله کنند و ریشه تبعیض علیه اقلیتها در انگلیس سیاستهای از پیش طراحی شده برای حفظ هویت غربی و مسیحی این کشور است.
شایان ذکر است که این کمیسیون در ادامه تصریح میکند که شرایط زندگی برای جوانان اقلیت های نژادی در انگلیس طی پنج سال گذشته بدتر شده است. بنابراین روند تشدید نقض حقوق اقلیتها در این کشور نباید ارتباط معنا داری با خروج لندن از اتحادیه اروپا داشته باشد.
کمیسیون برابری و حقوق بشر انگلیس در بررسی خود درباره نابرابری های نژادی در انگلیس دریافته است که بیکاری بلند مدت بین افراد 16 تا 24 ساله میان اقلیتهای نژادی از سال 2010 تاکنون 49 درصد افزایش یافته و این در حالی است که این آمار برای سفید پوستان دو درصد کاهش داشته است.
به گزارش خبرگزاری رویترز از لندن، دیوید ایساک که ماه مه گذشته به عنوان رئیس این کمیسیون منصوب شد، از دولت انگلیس خواست اهداف جدیدی را برای مقابله با نابرابری نژادی در نظام قضایی، آموزشی و استخدامی این کشور تعیین کند. وی در این گزارش تاکید کرد که افزایش جرایم ناشی از تنفر نژادی و افزایش نابرابری های نژادی در انگلیس پس از همه پرسی خروج این کشور از اتحادیه اروپا بسیار نگران کننده است و باید اقدامات فوری برای مقابله با آن اتخاذ شود.
خبرگزاری روسی اسپوتنیک نیز با استناد بر این گزارش نوشت: "احتمال بیشتری وجود دارد که سیاه پوستان در این کشور قربانی جنایات یا رفتارهای خشونت آمیز شوند و احتمال قربانی شدن آن دسته از سیاه پوستان ساکن انگلیس و ولز در جنایات مرتبط با قتل دو برابر است. به علاوه احتمال این که آنها تحت پیگرد قانونی قرار گرفته و محکوم شوند سه برابر بیشتر از سیاه پوستان است."
برپایه گزارش های رسمی، جمعیت بریتانیا بیش از 64 میلیون نفر است که 87/2 درصد آنها سفید پوست، 3 درصد سیاهپوست (آفریقایی و کارائیبی) ، 2/3 درصد آسیایی تبار هندی، 1/9 درصد پاکستانی تبار، 2 درصد ترکیبی و 3/7 درصد سایر نژادها را در برمی گیرد.
از طرفی این اقلیت ها در انگلستان از جمله مسلمانان، مهاجران و رنگین پوستان، همواره در اکثر بخش های این کشور از جمله کار و استخدام، خدمات اجتماعی، رقابت های ورزشی، انتخابات و حتی در رسیدگی قضایی و زندان ها مورد تبعیض و اقدامات نژادپرستانه قرار می گیرند و تا به حال دولت به اصطلاح مدافع حقوق بشر انگلیس، اندک اقدامی برای جبران آن انجام نداده است. تنفر نژادی از سوی دولت انگلیس نسبت به مسلمانان بیشتر از پیروان ادیان دیگر است، از طرفی مسلمانان نسبت به پیروان 14 دین دیگر در انگلیس، با بیشترین تبعیض شغلی مواجه اند. طبیعتا عملیات تروریستی داعش - سازمان تروریستی مورد حمایت رژیم صهیونیستی، کشورهای غربی و متحدان منطقهای آنها- در منطقه و جهان همچنین «اسلام هراسی سازمانیافته» در این کشور و دیگر کشورهای غربی در افزایش سازمان یافته تبعیض علیه مسلمانان انگلیس نقش داشته است.
-------------------------
بررسی و تحلیل/ مسلم ملکی