ماندگاری بیشتر غلات با پرتودهی هسته ای+ فیلم
با استفاده از این سامانه، ماندگاری محصول چهار برابر می شود
نخستین بار در کشور، برای افزایش ماندگاری، در سیلوهای گندم گلستان از پرتودهی هسته ای استفاده شد.
![ماندگاری بیشتر غلات با پرتودهی هسته ای ماندگاری بیشتر غلات با پرتودهی هسته ای](/files/fa/news/1395/5/27/322561_829.jpg)
به گزارش اخبار استانهای خبرگزاری صدا و سیما ، رئیس پژوهشگاه علوم و فنون هسته ای ایران امروز در گرگان گفت: با استفاده از این سامانه، ماندگاری محصول که سه ماه است، چهار برابر می شود و به یک سال می رسد.
حسین خلفی افزود: این سامانه در شبانه روز، 40 تا 50 تن محصول را با حفظ ارزش غذایی، ضدعفونی می کند.
وی گفت: دانشمندان جوان شرکت های دانش بنیان این سامانه را مطابق استانداردهای روز دنیا ساختند.
رئیس پژوهشگاه علوم و فنون هسته ای ایران افزود : هزینه ساخت سامانه پرتودهی هسته ای را 2 میلیارد تومان اعلام کرد و افزود: با نگاهی صادراتی، دنبال تولید انبوه این سامانه، با ظرفیتی بیشتر هستیم.
خلفی گفت: ایران هفدهمین کشوری است که به این دانش دست یافته است.