از آمدن «من» به سینما تا رفتن «دراکولا»
از امروز سه فیلم سینمایی جدید روی پرده سینما می روند و رفته رفته یکسری از فیلم ها نیز باید از پرده نقره ای خدا حافظی کنند.
به گزارش خبرنگار
خبرگزاری صدا و سیما؛ از امروز فیلم های «من» به کارگردانی سهیل بیرقی، «آبنبات چوبی» به کارگردانی حسین فرحبخش و «12 صندلی» به کارگردانی اسماعیل براری روی پرده نقره ای می روند و در روزهای آینده فیلم هایی چون «دختر» سیدرضا میرکریمی و «دراکولا» رضا عطاران با پرده نمایش خداحافظی می کنند.
البته فیلم های «بارکد» و «ایستاده در غبار» نیز از اواخر بهار امسال روی پرده سینما هستند که به دلیل کف فروش بالا همچنان به اکرانشان ادامه می دهند.
در میان فیلم هایی که از امروز به اکران در می آیند «من» و «آبنبات چوبی» اجتماعی و «12 صندلی»کمدی اجتماعی به حساب می آیند که هر سه از فیلم های متفاوت این روزهای سینما هستند.
فیلم سینمایی «آبنبات چوبی» اولین بار در سی و چهارمین جشنواره فیلم فجر به نمایش درآمد و سوژه و بازی متفاوت رضا عطاران در آن بیش از همه نظر اهالی سینما را به خود جلب کرد.
حسین فرحبخش کارگردان این فیلم در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما گفت: آبنبات چوبی مسائل جوانان و مشکلات تفاوت نسلی را بررسی میکند؛ اختلاف دیدگاه نسل قدیم و جدید درباره مشکلات خانواده و تاثیر جامعه بر جوانان امروزی محورهای اصلی این فیلم هستند.
وی افزود: این فیلم تمثیل یکسری از انسانهاست. «آبنبات چوبی» در ابتدا سخت و محکم است اما به تدریج شکسته یا آب می شود و در نهایت از بین می رود.
فرحبخش درباره فروش «آبنبات چوبی» گفت: با توجه به استقبال خوب سینماگران و مردم در اکران های خصوصی این فیلم، فکر می کنم در گیشه موفق باشد.
شخصیت اصلی فیلم دختر جوانی است و داستان فیلم براساس اتفاقاتی که برای این دختر در اجتماع رخ میدهد شکل میگیرد. سایر شخصیتهای فیلم متعلق به طبقه متوسط جامعه هستند.
رضا عطاران، میلاد کیمرام و سحر قریشی از بازیگران اصلی این فیلم هستند.
محمدحسین فرح بخش پیش از این فیلمهای سینمایی «عطش»، «خصوصی» و «مستانه» را در کارنامه کارگردانی خود ثبت کرده است.
فیلم سینمایی«من» نخستین ساخته سهیل بیرقی است که آن هم با سوژه ای متفاوت برای اولین بار در سی و چهارمین جشنواره فیلم فجر به نمایش در آمد.
کارگردان این فیلم سینمایی در یادداشتی آورده است: هیچ وقت به کسی نمی گویم برود فیلمم را ببیند، هر چند که اگر کسی ببیند، خیلی خوشحال می شوم. فیلم ساخته شده و فکر می کنم هر توضیحی در مورد آن درست نیست، مخصوصاً اگر از جانب کارگردان باشد.
در این اثر بازی متفاوت لیلا حاتمی، امیر جدیدی و بهنوش بختیاری به شدت به چشم می آمد. به خصوص بهنوش بختیاری که برای این اثر نامزد دریافت جایزه از سی و چهارمین جشنواره فیلم فجر شد.
بهنوش بختیاری در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما گفت: فیلم من از متفاوت ترین فیلم هایی است که تا به امروز در سینما بوده است. من هم در این فیلم متفاوت ترین نقشم را ایفا کردم و خدا هم به من کمک کرد و نقش خوب از کار درآمد.
وی افزود: امیدوارم مردم عزیزمان به تماشای این فیلم بروند و از دیدنش لذت ببرند.
اما فیلم سینمایی «12 صندلی» بعد از چندسال توقیف به نمایش در می آید.
کارگردان این فیلم در نشست نقد و بررسی آن گفت: فیلم «12 صندلی» با اقتباس از رمانی به قدمت 88 سال تولید شد و زیر شاخه ژانر ساتیر (انتقاد و طنز گزنده) بوده و موضوع آن طبق نظر برخی از اهالی سینما و هنر به هیچ وجه کمدی نبوده است و فقط در موقعیت طنز قرار میگیرد و از برایند آن، فضاهای طنز را در ذهن تداعی میکند.
در این فیلم احمد نجفی، داریوش اسد زاده، افسر اسدی و رضا توکلی ایفای نقش های اصلی را بر عهده دارند.
اهالی سینما امیدوارند با آغاز اکران این فیلم ها و ادامه فیلم های پر تماشاگر در روزهای پایانی تابستان، سینما گرمای خود را حفظ کرده و افزایش دهد.