جشنواره غذا در رشت
در این جشنواره 33 نفر ازکارمندان دانشگاه علوم پزشکی گیلان 80 نوع غذای محلی گیلان را عرضه کردند
جشنواره غذای سالم امروز در دانشگاه علوم پزشکی گیلان برگزار شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما دبیر جشنواره غذای سالم امروز گفت : در این جشنواره یک روزه 33 نفر ازکارمندان دانشگاه علوم پزشکی گیلان 80 نوع غذای محلی گیلان را عرضه کردند.
شفقی افزود : به 5 نفری که غذاهای سالمتری پخت کردند جوایزی اهدا شد.
وی با بیان اینکه همه داوران جشنواره غذای سالم کارشناسان غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی گیلان بودند گفت : مقدار استفاده از نمک و روغن و همچنین نحوه پخت بخار پز و سرخ کردنی از معیارهای انتخاب غذای سالم بود.
وی با بیان اینکه جشنواره غذای سالم به مناسبت دهه کرامت برگزار شد افزود : هدف از برگزاری این جشنواره ترویج فرهنگ استفاده از غذای سالم و کاهش مصرف فست فود ها بود.
170 غذای محلی در گیلان پخت می شود.