در آخرین پژوهش های ناسا ،
امکان زندگی در سیاره ناهید قبل از زمین ! !
محققان ناسا در تحققات خود دریافتند سیاره زهره (ناهید) حدود سه میلیارد سال قبل به اندازه کره زمین از قابلیت سکونت برخوردار بوده است.
به گزارش سرویس بین الملل
خبرگزاری صدا وسیما به نقل از خبرگزاری اسپوتنیک، جو این سیاره به سبب وجود ابرهای سمی، دمای سطح بسیار بالا و فشار اتمسفری بسیار زیاد قابلیت چندانی برای حیات و زندگی ندارد. ولی بر اساس مطالعه جدیدی که موسسه تحقیقات فضایی گودارد وابسته به ناسا انجام داد و در نشریه تحقیقات ژئوفیزیک منتشر شد سیاره زهره که نزدیک ترین همسایه زمین در منظومه شمسی است زمانی از قابلیت حیات برخوردار بود ولی با گذشت زمانی طولانی این خاصیت را از دست داد. در دوران موسوم به دوران طلایی که بین دو ممیز نه دهم تا هفتصد میلیون سال قبل را شامل می شود، سیاره زهره ظاهری بسیار متفاوت داشت و آمادگی بیشتری برای پذیرش حیات بشری داشت.
نرم افزار تعیین الگوی هوایی
محققان ناسا با وارد کردن داده های توپوگرافیک و نسبت ایزوتوپ های هیدروژن موجود در سطح این سیاره به نرم افزار تعیین الگوی هوایی به این سناریو رسیدند که دمای سطح این سیاره زمانی به حدود 52 فارنهایت (حدود یازده درجه سانتی گراد) می رسید و اقیانوس هایی از آب با عمق 1700 متر در آن قرار داشت. ولی فعالیت های آتش فشانی باعث تغییر شکل سطح سیاره زهره شد.
محققان امیدوارند بتوانند در تایید این نظریه خود، نشانه هایی از خطوط ساحلی باستانی را روی این سیاره پیدا کنند.
نظریه قابل سکونت بودن سیاره زهره برای انسان ها در دوران دیرین باعث می شود احتمالات جدیدی درباره حیات روی کره زمین مطرح شود. یکی از محققان ناسا می گوید:«شاید حیات روی سیاره زهره آغاز شد و از آنجا به زمین انتقال یافت و شاید هم برعکس.»
سیاره زهره، ناهید یا ونوس، به ترتیب فاصله از خورشید دومین سیاره است که میان زمین و عطارد قرار گرفته است. این سیاره به زمین نزدیک است و از جهت درخشش بعد از ماه درخشان ترین جرم آسمانی است. این سیاره آنقدر درخشان است که می توان شب ها در زمین آن را دید.