گرایش فارغ التحصیلان دانشگاهی به آموزشهای فنی و حرفه ای
مدیر دفتر راهبری آموزشهای سازمان فنی وحرفه ای کشور تاکید کرد: گرایش فارغ التحصیلان دانشگاهی به آموزشهای فنی حرفه ای و مهارت آموزی زیاد شده است.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ؛ حسین عزیزی در مصاحبه با رادیو اقتصاد گفت: در سال گذشته یک میلیون و 800 هزار نفر- دوره ارائه شد و در حال توسعه کمی و کیفی آموزش درحوزه فنی حرفه ای و ترویج فرهنگ مهارت آموزی هستیم .
وی افزود: 1.4 دهم اعتبارات آموزش درکشور به حوزه آموزشهای فنی و حرفه ای اختصاص دارد اما در میان این سازمان ها ما جزء بهره ورترین سازمان هستیم و استقبال از آموزشهای ما زیاد هم است.
رضایی گفت : براساس سند چشم انداز توسعه بیست ساله جمهوری اسلامی ایران باید تکیه اقتصاد ملی و تولید ثروت به سرمایه اجتماعی و منابع انسانی باشد که توسعه مهارت های کسب و کار وآموزش فنی حرفه جایگاه ویژه ای در تحقق این هدف قراردارد و تلاش می کنیم در سند توسعه آموزشهای فنی وحرفه ای در زمینه سیاستگذاری و خط مشی فعالیت ها نیز تحول کیفی خواهیم داشت.
وی افزود: متناسب با نیاز باز کار در سالهای آینده و حتی در دهه های آینده تلاش می کنیم آینده شناسی دقیقی از بازار کار داشته باشیم و هماهنگ با آن آموزشهای فنی و حرفه و مهارت های نوین را برنامه ریزی خواهیم کرد که کیفت جمعیت و افزایش سالمندان در کنار هوشمند شدن سیستم های اقتصادی و اجتماعی و فناوری های نوین بیشترین تاثیر را در آن خواهد داشت و باید فرهنگ مهارت گرایی به جای فرهنگ مدرک گرایی توسعه یابد.
رضایی گفت: امسال هفدهمین المپیاد مهارت فنی و حرفه ای برگزار و تیم ملی مهارت کشور تشکیل خواهد شد و به مسابقات جهانی اعزام می شود.
وی نسبت به کارآفرینان به افراد جویای کار در جوامع توسعه یافته سه درصد اعلام کرد و گفت: این شاخص در کشورما تا حدودی وجود دارد و البته قرار نیست همه افراد کارآفرین باشد اما همه باید صاحب مهارت کسب و کار باشد.