کلینتون، ترامپ را همسر خود خواند!
به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما، به نقل نیویورک پست نوشت: هیلاری کلینتون روز جمعه در اقدامی که به خنده حضار و واکنش کاربران توئیتر منجر شد، به اشتباه ترامپ را همسر خود خواند.
به گزارش مونیتورینگ خبرگزاری صدا و سیما، این روزنامه آمریکایی در گزارشی به قلم دانیل هالپر افزود: نامزد دموکرات انتخابات ریاست جمهوری آمریکا این اشتباه را در سخنرانی خود در انجمن ملی روزنامه نگاران سیاه پوست و انجمن ملی روزنامه نگاران اسپانیایی تبار در واشنگتن مرتکب شد.
کلینتون که خواستار توجه بیشتر خبرنگاران به سخنان ترامپ بود، گفت: امیدوارم شما آنچه را که من پیشنهاد می کنم با آنچه همس --- رقیبم درباره آن صحبت می کند، مقایسه کنید.
اصلاح این اشتباه گرچه خیلی سریع انجام شد اما از نظر حضار پنهان نماند و صدای خنده آنها را به دنبال داشت.