عصر امروز؛ آغاز عملیات بازسازی روستای قلعه سیمون
معاون فرهنگی اجتماعی بسیج سازندگی گفت: عملیات بازسازی روستای قلعه سیمون اسلامشهر استان تهران عصر امروز آغاز می شود.
فرشاد عالی در گفتگو با خبرنگار
خبرگزاری صدا و سیما با بیان اینکه ساکنان روستای محروم قلعه سیمون در وضع اسفباری زندگی می کنند، افزود: همین موضوع موجب شد مسئولان بسیج سازندگی ،کمیته امداد و دستگاههای اداری شهرستان تصمیم بگیرند این روستا را بازسازی کنند.
وی گفت: عملیات تخریب این روستا از روز چهارشنبه بعد از اسکان اهالی در یکی از مناطق نزدیک آغاز می شود.
عالی با اشاره به اینکه این طرح جهادی در هفت هزار متر زمین با ساخت 56 منزل مسکونی انجام می شود، افزود: سوله های اشتغالزایی و دیگر مراکز درمانی و آموزشی نیز در این طرح احداث می شود.
معاون فرهنگی اجتماعی بسیج سازندگی از حضور 20 گروه جهادی در این طرح خبر داد و تصریح کرد: در مجموع در اجرای طرح، 650 جهادگر حضور دارند.
مراسم کلنگ زنی آغاز طرح، ساعت 18 امروز با حضور جمعی از مسئولان در روستای قلعه سیمون اسلامشهر استان تهران برگزار می شود.