بهروز نعمتی در مصاحبه با خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، افزود: «پیگیریهای کمیسیون اصل نود» و «تحقیق و تفحص» - که نهایتا وجه قضایی خواهد داشت - دو ابزار مجلس شورای اسلامی برای پیگیری «پرداختهای غیرمتعارف» است.
وی تصریح کرد: از آنجا که برخورد با «حقوقهای غیرمتعارف» خواست و توقع مردم است با جدیت و قوت پیگیری خواهد شد.
نعمتی اظهار داشت: روش دیگری برای پیگیری «پرداختهای غیرمتعارف» وجود دارد که امیدواریم به آن طرق متوسل نشویم.
وی تاکید کرد: امیدواریم در پیگیری «پرداختهای غیرمتعارف» بحث استیضاح در میان نباشد اما مجلس از تمام قوت خودش برای پیگیری این موضوع استفاده خواهد کرد.
نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس گفت: مدیران زیادی در حال تلاش و خدمت به مردم هستند و عدهای اندکی از مدیران در مورد «پرداختهای غیرمتعارف» تخلف کردهاند و قطعا به این موضوع رسیدگی خواهیم کرد.
وی ادامه داد: برخورد با پدیده «پرداختهای غیرمتعارف» مستلزم همدلی، همکاری و هماهنگی هر سه قوه است.
نعمتی اظهار داشت: به دلیل توقع مردم از برخورد جدی با «پرداختهای غیرمتعارف»، کمیسیون اصل نود مجلس مکلف شد این موضوع را خارج از نوبت در دستور کار قرار دهد.
وی افزود: گزارش کمیسیون اصل نود مجلس در مورد «پرداختهای غیرمتعارف» در اولین فرصت در صحن علنی مجلس قرائت خواهد شد.
سخنگوی هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی در ادامه به تشکیل «کمیته تحقیق و تفحص» در هیئت رئیسه مجلس اشاره کرد و گفت: هدف از تشکیل این کمیته جلوگیری از موازی کاری و ایجاد هماهنگی در مورد تقاضای تحقیق و تحصهاست.
وی گفت: محمد آشوریتازیانی، اکبر رنجبرزاده و علیاصغر یوسفنژاد از اعضای هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی، سه عضو این کمیته هستند.
نعمتی خاطرنشان کرد: تحقیق و تفحص از «پرداختهای نجومی» به برخی مدیران دولتی در دستور کار کمیته تعیین شده در هیئت رئیسه مجلس قرار گرفت.