میگرنی ها دور آجیل و شکلات را خط بکشند
متخصص بیماری های مغز و اعصاب گفت: افرادی که مبتلا به سردردهای میگرنی هستند شکلات و آجیل نخورند زیرا این خوردنی ها این نوع سردرد را تشدید می کند.
به گزارش خبرنگار
خبرگزاری صدا و سیما به نقل از روابط عمومی سمینار سردرد؛ دکتر مجید غفارپور متخصص بیماری های مغز و اعصاب افزود:
نوع بروز سردرد در افراد متفاوت است اما شایع ترین سردردها؛ ابتدا سردردهای ناشی از اضطراب، استرس و فشارهای عصبی است که شیوع آن معمولاً میان زنان و مردان یکسان است.
وی گفت: نوع دوم سردرد میگرنی است که در ایران آمار دقیقی از مبتلایان به آن وجود ندارد اما آمار جهانی نشان می دهد10 تا 15 درصد زنان و 7 تا 8 درصد مردان به این نوع سردرد مبتلا هستند.
استاد دانشگاه علوم پزشکی تهران افزود: افراد مبتلا به میگرن از خوردن آجیل، شکلات و استفاده از عطرهای تند خودداری کنند زیرا این عوامل سردرد را تشدید می کند.
وی گفت: معمولا میگرن های معمولی عوارضی ندارند اما یک نوع میگرن است که موجب اختلال در بینایی و فلج بخشی از بدن می شود.
دکتر غفارپور افزود: یک نوع سردرد دیگر نیز وجود دارد که ناشی از خونریزی داخلی جمجمه است که ممکن است منجر به فوت شود، همچنین بروز تومورهای مغزی موجب سردرد می شود.
وی با بیان اینکه آلودگی های هوا، صوت، ترافیک، خستگی و هوای گرم در شهرهای بزرگ را از علل بروز سردرد است گفت: اگر سردرد به علت خستگی و یا شرایط معمول باشد و تکرار نشود مصرف مسکن ها مانعی ندارد، اما اگر مرتب تکرار شود باید درمان شود.
وی درباره ارتباط سردرد با پوسیدگی دندان گفت: اگر دندان های قسمت خلفی فک پوسیده و دردناک باشند می تواند سردرد مخصوص به فک را ایجاد کند؛ همچنین اگر دندانی عفونت کرده و منتشر شده باشد می تواند موجب سردرد شود.