موفقیت محققان کرمانی درتولید نانوذرات ضدمیکروب
محققان دانشگاه شهید باهنر کرمان ، برای از بین بردن و مهار باکتری ، از عصاره ریشه گیاه مامیران و با روشی مطابق با استاندارهای زیست محیطی ، نانو ذرات ضدمیکروب تولید کردند.
محققان دانشگاه شهید باهنر کرمان ، برای از بین بردن و مهار باکتری ، از عصاره ریشه گیاه مامیران و با روشی مطابق با استاندارهای زیست محیطی ، نانو ذرات ضدمیکروب تولید کردند.
به گزارش خبرگزاری صدا وسیما عضو هیأت علمی دانشگاه شهید باهنر کرمان و یکی از محققان طرح تولید نانوذرات ضدمیکروب گفت : دراین کار تحقیقاتی، از ریشه گیاه مامیران و بدون استفاده از مواد شیمیایی گران قیمت و خطرناک، نانو ذرات ضد میکروب نقره با سرعت و بازدهی بالایی سنتز شد.
یوسف ابراهیمیپور افزود : با استفاده از این روش ساده میتوان به نانو ذرات ریزتر و با کیفیت بالاتری دست یافت.
محقق طرح در شرح روند اجرای این طرح :پس از تولید نانو ذرات نقره / کلرید نقره ، به روش بیولوژیکی (از عصاره ریشه گیاه مامیران )، خواص ضد میکروبی این نانو ذرات بر روی باکتریهای گرم مثبت و گرم منفی بررسی شد .
ابراهیمی پور افزود : نتایج نشان میدهد که نانو ذرات حاصله از پتانسیل بالایی درکشندگی این دسته از باکتریها برخوردار است.
نتایج این تحقیقات که حاصل تلاشهای دکتر یوسف ابراهیمی پور، دکتر شهرام پور سیدی و دکتر سعید اسماعیلی ماهانی از اعضای هیأت علمی دانشگاه شهید باهنر کرمان و حسین عالیشاه دانشجوی مقطع کارشناسی ارشد در مجله Cluster Science نیز منتشر شده است.