بومی سازی فناوری تجهیزات خطوط لوله ومخابرات منطقه اصفهان
فتوترانزیستور توربین های سولزر شرکت خطوط لوله ومخابرات منطقه اصفهان ساخته شد.
به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما ، رییس واحد نگهداری و تعمیرات ابزار دقیق این شرکت گفت: برای بهینه سازی کارکرد توربینهای سولزر با استفاده از قطعات تولید داخل، فتوترانزیستور این دستگاهها باتلاش کارشناسان واحد ابزار دقیق منطقه اصفهان ساخته شد.
علیاکبر حیدرپور به کارایی این فناوری جدید در توربینها اشاره کرد و گفت: علاوه بر صرفه اقتصادی، این فناوری جدید با جلوگیری از توقفهای ناخواسته توربینها، طول عمر قطعات را افزایش می دهد.
وی افزود: بخش عمده نفت خام دریافتی از منطقه مارون با توربینهای سولزر به پالایشگاه اصفهان ارسال میشود که با توجه به اهمیت حفظ انتقال پایدار و ایمن نفت خام و پیشگیری از توقفهای ناخواسته، درسال های گذشته با اتصال تمام مراکز انتقال نفت به شبکه گاز کشور، خوراک مصرفی این توربینها از نفت گاز به گاز مایع تغییر یافت.
غلامحسین ابوالفتحی تکنسین ارشد ابزاردقیق، طراح و سازنده این قطعات هم گفت: این فناوری با کار تحقیقی و مطالعات علمی به روش مهندسی معکوس ساخته و آزمایشی در توربین شماره سه مرکز انتقال نفت شهید ملک استفاده شد که نتایج بسیار مطلوبی حاصل و پس از چهار ماه کار آزمایشی و رضایت بخش بودن عملکرد، حسگر فتوترانزیستور با بازدهی بالا برای دیگر توربینهای پی ال سی منطقه طراحی و تولید شد.
منطقه اصفهان در مسیر مارون دارای تعداد 18 دستگاه توربو پمپ سولزر است و هرکدام با قدرت 13هزار اسب بخار وظیفه انتقال نفت خام را به عهده دارند.