استاندارد نبودن آموزش های مهارتی در فرهنگ سرا و خانه های محله
مدیرکل فنی و حرفه ای استان تهران : برخی دستگاه های اجرایی برای ارائه آموزش های مهارتی باید براساس استانداردهای سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور اقدام کنند.
مجید تهرانیان در حاشیه بازدید جمعی از نمایندگان مجلس ، فرماندار و شهردار شهر پردیس از نمایشگاه دستاوردهای کاراموزان فنی و حرفه ای این شهرستان در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار
خبرگزاری صداوسیما تعداد نهادها و دستگاه هایی را که هم اکنون در حوزه آموزش های مهارتی فعالیت می کنند بیش از 50 دستگاه برشمرد و گفت: توسعه این نوع آموزش های موازی غیررسمی که براساس قوانین داخلی ، گواهینامه مهارت برای کاراموزان خود صادر می کنند علاوه بر اقتصاد کشور برای مردم نیز آثار زیانبار به همراه دارد.
وی با انتقاد از اینکه هیچ نظارتی بر دستگاه ها و نهادهای آموزشی غیررسمی نمی شود به استاندارد نبودن گواهینامه ، تجهیزات آموزشی ، آزمون و همچنین مربیان غیر حرفه ای آنها اشاره کرد و افزود : سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور به علت رعایت استانداردهای سازمان بین المللی کار آمادگی دارد به عنوان تنها متولی آموزش های مهارت حرفه ای برنامه های خود را برای ساماندهی دستگاه ها و نهادهایی که درحوزه اموزش های مهارتی فعالیت می کنند ارائه دهد.
مدیرکل اموزش فنی و حرفه ای استان تهران با بیان اینکه در این سازمان بیش از 4 هزار استاندارد شغلی تعریف شده است از خانواده ها خواست فرزندان خود را برای فراگیری آموزش های مهارتی در اختیار دستگاه های فاقد استانداردهای آموزشی قرار ندهند .
وی با اشاره به اینکه امسال توسعه کمی آموزشگاه های مهارتی در دستور کار سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور قرار نگرفته است صدور هرنوع مجوزی را دراین خصوص منوط به رعایت استانداردهای سخت تر دانست و گفت : این سازمان درصورتی مجوز تاسیس آموزشگاه های آزاد را دررشته های خدماتی صادر می کند که موسس آن دارای ایده جدید باشد .
تهرانیان همچنین تاکید کرد: صدور مجوز برای تاسیس آموزشگاه آزاد در رشته های صنعتی مانند plc ، اتومکانیک و یا هرنوع اموزشی که پشتیبان صنعت باشند بلامانع است.
صداوتصویر دارد