اتحادیه بنکداران مواد غذایی: می توانیم بازار را کنترل کنیم
عضو اتحادیه بنکداران مواد غذایی تاکید کرد: نوسان در مدیریت بازرگانی و تجاری باعث تلاطم در بازار می شود و حاضریم بازار را با کمترین نوسان ساماندهی کنیم.
عضو اتحادیه بنکداران مواد غذایی تاکید کرد: نوسان در جابجایی نهادهای مسئول بازرگانی و تجاری و همچنین سیاست گذاری ها باعث ایجاد تلاطم در بازار می شود و ما حاضریم بازار را با کمترین نوسان ساماندهی کنیم.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ؛ قاسمعلی حسنی اظهار داشت: این وضعیت باعث شده است بازار شکر به شدت متلاطم شود و قیمتها به بالای 3500 تومان در هر کیلوگرم نیز رسیده است.
وی افزود: این اتحادیه با رصد و پایش عرضه و تقاضای بازار و همچنین نمایندگیهایی که در بیش از 60 کشور جهان دارد از امکانات و تجهیزات لازم برای ارزیابی و تامین نیاز و پیشگیری از نوسانهای احتمالی برخوردار است و براحتی می توانیم بازار را کنترل کنیم اگر برنامه ریزان و مسئولان از دانش، تجارب و امکانات اتحادیه استفاده کنند.
حسنی گفت: اگر امکانات اجرایی در اختیار ما باشد بدون هیچ نوسانی همه نیازها را با قیمتهای مناسب و به موقع تامین می کنیم اما متاسفانه این همگرایی و هماهنگی دیده نمی شود و تا زمانی که این روند ادامه دارد بازار هم دچار اختلال خواهد شد.
عضو هیئت مدیره بنکداران مواد غذایی تصریح کرد: متاسفانه فروش شکر را به مجوز تولید منوط کرده اند و ما که خواهان تامین شکر هستیم دسترسی نداریم.
وی درباره بازار حبوبات نیز گفت: محصولات جدید تا یکماه آینده به بازار می رسد و آرامش خوبی در این بازار حاکم است .
حسنی درباره بازار برنج هم گفت: افزایش مصرف برنج داخلی و صادرات باعث شد ه است که قیمتها بیشتر شود و هزینه تمام شده تولید هم بالا است اما می توانیم با همگرایی کشاورزان و حمایت مسئولان در تولید برنج با کیفیت در بازارهای منطقه ای و جهانی حرف زیادی برای گفتن داشته باشیم.
وی در مصاحبه با رادیو اقتصاد درباره روغن نباتی هم اظهار داشت: بیش از 95 درصد روغن نباتی مورد نیاز کشور وارداتی است و باید نظام تعرفه گذاری در این حوزه از ثبات لازم برخوردار باشد و ما توصیه می کنیم که مسئولان برای اینکه بازاری پایدار و با قیمتهای مناسب داشته باشیم از توانمندی تشکلهای بخش خصوصی از جمله این اتحادیه استفاده کنند.