موانع کارخانههای مشکل دار صنایع تخمیری رفع شد
دبیر کارگروه صنایع تخمیری ستاد توسعه زیست فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری از رفع موانع موجود سر راه کارخانجات تعطیل شده صنایع تخمیری خبر داد.
به گزارش خبرنگار
خبرگزاری صدا و سیما به نقل از مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، سید عباس شجاعالساداتی گفت: برای بازگشایی کارخانجات تعطیل شده صنایع تخمیری اقدامات زیادی انجام شده است و همه این کارخانجات را شناسایی و مشکلات و موانع تولید را تا حد زیادی بررسی کردهایم.
این مقام مسئول افزود: مهم ترین دلایل تعطیلی کارخانجات صنایع تخمیری مربوط به تحریم ها و ورود محصولات مشابه با کیفیت و قیمت پایینتر از خارج کشور است.
شجاعالساداتی تصریح کرد: یکی از اقدامات موثر برای پیشگیری از ورود محصولات مشابه از دیگر کشورها، بررسی کیفیت آنها در گمرک و عدم صدور مجوز برای ورود کالاهای بی کیفیت است.
وی تاکید کرد: در چند ماه آینده کارخانه سیتریک اسید کرمانشاه که به دلیل وجود مشکلات مدتها بود تعطیل شده بود با رفع موانع تولید، کار خود را آغاز خواهد کرد که این موضوع خبر خوبی در صنعت تخمیری است.
دبیر کارگروه صنایع تخمیری ستاد توسعه زیست فناوری معاونت علمی با اشاره به تعطیلی برخی از کارخانجات تولید کننده خمیر مایه و مخمر اظهار کرد: در حال حاضر بیش از 30 هزار تن مخمر یا خمیر مایه در کشور تولید می شود.
وی خاطرنشان کرد: متاسفانه مصرف خمیر مایه در کشور به اندازه کافی نیست و از 30 هزار تن خمیرمایه تولیدی، تنها 15 هزار تن آن در کشور مصرف می شود و بقیه به دیگر کشورها صادر می شود.
شجاعالساداتی با انتقاد از استفاده جوش شیرین در تولید نانهای مصرفی کشور، گفت: اگر به جای استفاده از جوش شیرین که تاثیرات نامطلوبی بر سلامتی مردم دارد از خمیر مایه استفاده شود هم سلامتی مردم به خطر نمیافتد و هم کیفیت نانهای تولیدی افزایش مییابد و در نهایت نیز کارخانجات تعطیل شده صنایع تخمیری نیز دوباره بازگشایی میشود.
وی بیان کرد: اگر اقدامات موثری برای رفع مشکلات موجود در صنایع تخمیری صورت گیرد، کارخانجات تعطیل شده دوباره بازگشایی میشود.