پرداخت 8 میلیارد تسهیلات مشاغل خانگی در سیستان و بلوچستان
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان سیستان و بلوچستان از پرداخت 8 میلیارد و 800 میلیون تومان اعتبار طرح مشاغل خانگی از مهر ماه سال 94 تاکنون در استان خبرداد.
به گزارش خبرگاری صدا و سیما ، مهرداد جهاندیده در مصاحبه با رادیو اقتصاد بابیان اینکه تسهیلات طرح مشاغل خانگی به 2 هزار و 699 پرداخت شده است، افزود: در سال گذشته 14 میلیارد تومان اعتبار از تسهیلات مشاغل خانگی به این امر اختصاص پیدا کرد.
وی همچنین اظهار داشت : با توجه به ابلاغ این اعتبار به بانکهای عامل (بانک ملی، تجارت و رفاه کارگران) در استان از مهر 94 تاکنون 8 میلیارد و 800 میلیون تومان از این اعتبار تخصیص یافته است.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان سیستان و بلوچستان از احداث صنایع پتروشیمی در جنوب این استان خبرداد و افزود: راه اندازی صنایع مادر و متناسب با ظرفیت های بومی هر منطقه در این استان به اشتغال پایدار و رشد اقتصادی منجر می شود.
وی گفت : این استان فرصت های زیادی برای اشتغالزایی دارد که با برنامه ریزی هدفمند و با جلب و جذب سرمایه گذاران بخش خصوصی می توان این ظرفیت ها را شکوفا کرد.
جهاندیده افزود : سیستان و بلوچستان پهناورترین استان کشور است و ظرفیت ها، قابلیت ها و مزیت های بی شمار دارد.
وی اذعان داشت: این استان از مزیت های نسبی برای سرمایه گذاری در بخش های مختلف اقتصادی اعم از کشاورزی، صنعتی، معدنی، گردشگری و غیره برخوردار است.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی سیستان و بلوچستان گفت: «تسهیل شرایط سرمایه گذاری» و «حمایت های لازم از سرمایه گذاران » دو اقدام اساسی مسئولان استان برای رشد اقتصادی و اشتغال در سیستان و بلوچستان است.
وی در ادامه بر لزوم اجرای طرح های متناسب با ظرفیت های استان تاکید کرد و افزود: ظرفیت های اشتغالزایی استان سیستان و بلوچستان شامل معادن غنی، منابع عظیم دریایی، میوه های کم نظیر گرمسیری، اقلیم چهارفصل و ... است.
جهاندیده تصریح کرد: ایجاد شغل برای خیل عظیمی از فارغ التحصیلان دانشگاهی از دغدغه های اساسی کشور به ویژه سیستان و بلوچستان است.
وی همچنین توسعه فرهنگ مهارت آموزی را کلید رفع مشکل کارآفرینی و ایجاد اشتغال به ویژه برای فارغ التحصیلان دانشگاهی عنوان کرد و افزود: مهارت و تخصص از پیش نیازهای مهم دستیابی به شغل مناسب است.
مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی اظهارداشت: توسعه آموزش های فنی و حرفه ای از برنامه های مهم مسئولان در سطح استان سیستان و بلوچستان است.
وی خاطرنشان کرد: آموزش متناسب با نیاز بازار کار و هماهنگ با چشم انداز توسعه در استان بیش از هرچیزی ضروری و مهم به نظر می رسد.
جهاندیده بر لزوم تامین نیروی ماهر و متخصص با توجه به نیاز طرح ها و پروژه های مختلف در حال اجرای استان تاکید کرد و افزود: خوشبختانه سیستان و بلوچستان امروز به همت دولتمردان در مسیر پیشرفت و توسعه قرار گرفته است.
وی در ادامه از احداث صنایع پتروشیمی در جنوب استان سیستان و بلوچستان خبرداد و افزود: راه اندازی صنایع مادر و متناسب با ظرفیت های بومی هر منطقه در این استان به اشتغال پایدار و رشد اقتصادی منجر می شود.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی سیستان و بلوچستان گفت: این استان از ظرفیت های قابل توجهی در عرصه گردشگری بهره مند است از اینر می طلبد مسئولان به این مهم توجهی جدی داشته باشند.
وی افزود: گردشگری به عنوان یکی از صنایع پردرآمد و در عین حال سالم و پاک برای اقتصاد هر منطقه و کشور به شمار می رود و نقش مهمی در حرکت در مسیر توسعه ایفا می کند.
جهاندیده یادآورشد: صنعت توریسم بعنوان یک صنعت فرابخشی، فعالیت های مختلفی را در برگرفته و با تمامی بخش های اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی بطور مستقیم و غیرمستقیم تعامل دارد.