پخش زنده
امروز: -
500 میلیارد ریال به مقطع پیشدبستانی اختصاص یافت.
به گزارش خبرنگارخراسان رضوی خبرگزاری صداوسیما معاون توسعه آموزشی و فرهنگی سازمان مدیریت و برنامهریزی کشور در نشست بررسی مشکلات آموزشی شهرستان سبزوار در دانشگاه حکیم سبزواری گفت: مهمترین اولویت موضوع آموزش توجه به پایه اول دبستان است از این رو دربودجه امسال500 میلیارد ریال برای توسعه مدارس پیش دبستانی دو زبانه کشور اختصاصیافته است تا بتوان با ارائه آموزشهای مناسب نسل آینده کشور رابرای ایجاد توسعه همهجانبه پرورش داد.
محمدرضاواعظ مهدوی یکی از مهمترین اولویت های دولت یازدهم را توجه به مدارس پیش دبستانی و کلاس اول دوره ابتدایی دانست.
وی با بیان اینکه براساس آمارها در سال های آینده بیش از یک میلیون نفر از جمعیت کشور در سنین هفت تا 12 سال خواهد بودگفت: دولت برای توسعه فضاهای آموزشی در مقاطع ابتدایی برنامه ویژه ای دارد و امروز زیربنای توسعه کشور توجه به مقاطع ابتدایی، توسعه کانون های پرورش فکری کودکان و توجه به افزایش مهارت آموزی افراد از سنین کودکی است .
معاون توسعه آموزشی و فرهنگی سازمان مدیریت و برنامهریزی ،افزود:باید کمبودهای این مقطع موردبررسی قرار گیرد تا در برنامه ششم توسعه فضای پیشدبستانی تقویت شود.
واعظ مهدوی همچنین با اشاره به کاهش مخاطبین نظام آموزش عالی افزود: و هم اکنون بیش از 45 درصد ظرفیت علمی کاربردی کشور خالی مانده و هیچ اعتباری برای افزایش تعداد دانشجویان در دانشگاه ها اختصاص داده نشده است .
او گفت: در برنامه های ششم و هفتم توسعه بر توجه به کیفیت دانش و علوم دانشگاهی تمرکز شده است از این رو باید پایان نامه های دانشجویی به سمت بررسی مشکلات منطقه ای و ارائه راهکار مناسب برای بهره برداری از ظرفیت های موجود منطقه سوق یابد تا بتوان در برنامه ریزی علمی موضوع اشتغال و بیکاری را در کشور حل کرد.
معاون توسعه امور علمی و فرهنگی سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشورافزود: امروز موضوع اشتغال از مهمترین دغدغه های دولت و مردم است
واعظ مهدوی گفت: یکی از برنامه های امسال دولت افزایش مهارت آموزی کارگران از طریق سازمان فنی و حرفه ای است که تاثیر جدی بر تولید محصولات، افزایش دانش و آگاهی کارگران، کاهش هزینه های کارفرمایان و افزایش اشتغال در جامعه دارد.
او با بیان اینکه دولت خواهان افزایش ارتباط بین دانشگاه و حوزه صنعت و معدن است، افزود:این سازمان آمادگی دارد در این زمینه 50 درصد از اعتبارات طرح های پژوهشی مشترک بین دانشگاه و حوزه صنعت و معدن را تامین کند.