معرفی برگزیدگان جشنواره موسیقی بومی مازندران
نخستین جشنواره موسیقی بومی مازندران "لیلم" پایان یافت.
به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما ، مدیر اجرایی جشنواره موسیقی بومی مازندران گفت : نخستین جشنواره موسیقی بومی مازندران ، لیلم ، دیشب با معرفی افراد برتر در ساری پایان یافت .
به گفته غلامی در این جشنواره 245 هنرمند در دو بخش انفرادی و گروهی با هم رقابت کردند که در پایان ، گروه موسیقی سلیم به سرپرستی مهدی صادقی از آمل به عنوان برترین گروه موسیقی معرفی شد و دیپلم افتخار و تندیس جشنواره را از آن خود کرد .
همچنین گروه های گل ونگ ، بچا بچا و شوار با نظر هیئت داوران به عنوان گروه های برتر موسیقی معرفی شدند.
در بخش انفرادی بزرگسالان نیز سید رضا حسینی ، ثریا عمرانی، میثم یاری و محمد حسن باغبان به ترتیب به عنوان سرنا نواز ، لگن نواز و خواننده برتر معرفی شدند و از فاطمه خورشیدی تاجی و محمدعلی گلپور هم به عنوان بهترین لگن نواز و بهترین خواننده تجلیل شد.
هیئت داوران در بخش بزرگسالان دیپلم افتخار را به حمید رضا زمانی و اسحاق داوودی به عنوان بهترین نوازنده دوتار اهدا کرد و اسفندیار عابدی، رضا دادوکلایی، فرزاد یونسی و سید خلیل مختاری هم به عنوان لله وا نوازان برتر این رویداد فرهنگی معرفی شدند.
حمید رضا غیاثی و پویا محسنی هم به عنوان بهترین لله وا نواز ، موفق به دریافت دیپلم افتخار شدند و نور الله یوسفی ،سجاد پوریا فلاح و خشایار اسحاقی برترین های قرنه نوازی ، دسرکوتن نوازی و کمانچه شدند.
دیپلم افتخار جشنواره لیلم نیز به سعید صادقی به عنوان بهترین نوازنده کمانچه تعلق گرفت.
در بخش نوجوانان نیز پارسا گلستانی، محمد رضا محمدی ، زمان عابدی ، مهردادغیاثی ، محمد حسین طیبی و مجید اعتماد به عنوان نوازنده برتر کمانچه ، لله وا و دسرکوتن و رضا ملتی یار و هستی حسن راد به عنوان کمانچه نواز و لگن نواز برتر معرفی شدند .
در این رویداد فرهنگی همچنین از چند تن از پیشکسوتان موسیقی مازندرانی از جمله زنده یاد احمد محسن پور، حسین طیبی، محمد رضا اسحاقی، ابوالحسن خوشرو، آقا جان فیروز جاهی و ابراهیم روشن تجلیل شد.
در نخستین جشنواره موسیقی بومی مازندران لیلم در بخش گروهی ، گروه های موسیقی انتظار ، آیین زندگی ، گل ونگ ، نجما ، سیلم ، شوار ، بیداد ، بچا بچا ، چار بیدار ، تجه ، آرام یار و آئینی و در بخش انفرادی نیز هنرمندان در هشت رشته دوتار، دسرکوتن (نقاره)، للـه وا ( نی محلی)، قرنه، کمانچه، سرنا، لگن و آواز محلی با هم رقابت کردند.
جشنواره موسیقی بومی مازندران لیلم با هدف ارتقاء جایگاه موسیقی بومی ، معرفی هنرمندان این عرصه و ایجاد رقابت سالم از 29 تیر در سالن هلال احمر ساری پیگیری شد .
لیلم به کسر لام دوم در زبان مازندرانی به زمین بایر و یا زمین تازه آباد و به حال خود رها شده است .