ساخت دستگاه تله اندازی اجسام شناور در شبکه های آبیاری و زهکشی
این دستگاه را یکی از کارکنان شرکت بهره برداری از سد و نیروگاه و شبکه های آبیاری زهره و جراحی ساخته است .
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، مدیر عامل سد و نیروگاه و شبکه های آبیاری زهره و جراحی گفت : این دستگاه پس از قرار گرفتن در کانال، کلیه اجسام شناوری که ابعاد آنها از فاصله نرده های تعبیه شده (فاصله ها اختیاری و قابل تغییر است) بزرگتر باشد در درون سبد دستگاه جمع می شوند.
غلامرضا صفر نژادی افزود : پس از جمع شدن اجسام در سبد این دستگاه تله و با توجه به بالا آمدن ارتفاع آب به نقطه بحرانی که شناورها نصب شده اند ، شناورها عمل کرده و دو دستور صادر می شود. یکی ارسال پیامک به کاربر و اعلام وضعیت بحرانی است و دستور دیگر به دستگاه می رسد تا نسبت به بالا آمدن دستگاه از کانال و باز نمودن مسیر جریان اقدام شود.
وی اظهارداشت : دستگاه مذکور براساس طراحی تا 200 کیلوگرم انواع اجسام شناور ریز و درشت را میتواند بگیرد . تخلیه آن به راحتی انجام می شود و در مصرف انرژی و زمان، بسیار صرفه جویی خواهد شد.
مدیر عامل سد و نیروگاه و شبکه های آبیاری زهره و جراحی با بیان اینکه دستگاه تله انداز دارای یک ماژول ارسال کننده پیام هشدار است که با برق 12 ولت مستقیم و با استفاده از یک باتری خورشیدی کار می کند ادامه داد : جلو گیری از مسدود شدن ورودی سیفون ها، کالورتها و سایر سازه ها ، ممانعت از ایجاد اختلال در توزیع آب، افزایش رضایت کشاورزان و جلوگیری از سرریز شدن و تخریب اطراف سازه ها و کانالها از جملاه ویژگی های این دستگاه است .
وی گفت : دستگاه تله اندازی اجسام شناور توسط حسین حمیدی از همکاران این شرکت ساخته و با شماره ی 95/88764 و طبقه بین المللی A01k ثبت شده است.