مدیر عامل بورس کالا : جذب پس انداز خانوارها به معاملات سکه
مدیر عامل بورس کالای ایران با بیان روند معاملات نقدی سکه در بورس گفت: این بازار علاوه بر مدیریت نوسانات بازار نقدی سکه می تواند نوسان کاذب را کنترل کند.
به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما دکتر حامد سلطانی نژاد، معاملات برخط سکه را در بورس، راهبرد جدید برای سرمایه گذاران برشمرد و گفت : با توجه به اینکه فرصت های سرمایه گذاری در بازار سکه فرصت های پرتلاطمی است، معامله گران در این بازار امکان خرید و فروش سریع و بصورت آنلاین و به موقع در اختیار دارند و از این رومعاملات برخط سکه می تواند پس انداز خانوارها را به خود جذب کند.
وی با بیان حداقل نوسان بازار نقدی، بازار گواهی سپرده و آتی سکه گفت: بازار معاملات برخط سکه می تواند نوسان بازار داخلی را مدیریت کند و نوسانات کاذبی را که بعضاً منجر به ضرر افراد می شود کنترل کند.
سلطانی نژاد با اعلام اینکه گواهی سپرده از مالیات معاف است افزود: تازمانی که این سکه ها تحویل گرفته نشود و فعالیت سرمایه گذاری و فعالیت هایی که محل کسب سود از محل سرمایه گذاری به شکلی باشد که سکه را تحویل نگیرد و تا وقتی که در قالب گواهی سپرده باشد ، مالیات برارزش افزوده به آن تعلق نمی گیرد.
مدیر عامل بورس کالای ایران با بیان عمق زیاد این بازار خاطرنشان کرد: یکی از مشکلاتی که سرمایه گذاران با آن مواجه هستند این است که در گوشه گوشه بازار ممکن است از بخش دیگر خبر نداشته باشند، ولی وقتی که این بازارها متمرکز شود، در بورس کالا، دسترسی زیاد شده و عرضه و تقاضا عمقش زیاد می شود، بنابراین قیمتها هم قیمتهای عادلانه تری خواهد بود.
وی این بازار را محل مناسبی برای کسانی دانست که علاقه ای به معاملات اوراق بهادار نداشته و با مراجعه به کارگزاری ها می توانند در فرصتهای مناسب افدام به درخواست خرید نموده و معاملات سکه را انجام دهند.
سلطانی نژاد در مورد خدمات این معاملات گفت: اگر تعداد سکه خریداران آنلاین از یک تعداد بالاتر باشد یا ارگانها و سازمانها بخواهند سکه را تحت عنوان گواهی سپرده از بانک تحویل بگیرند، بانکی که خزانه دار است آماده است با ماشین حمل پول و سرویس امنیتی این سکه ها را با آنان منتقل نماید و با خاطری آسوده نظر مشتریان را جلب کند.
مدیر عامل بورس کالای ایران در پایان با توجه به آماده بودن زیرساخت فنی و مقررات معاملات آتی ارز خاطرنشان کرد: شرکت بورس کالای ایران یک نهاد مجری است، هر زمان که سیاستگذاران برای بورس ارز اعلام کنند این شرکت آماده راه اندازی این بورس است و در این میان تجربه بازار مشتقه و تجربه مارجین مدیریت کردن و همچنین حضور بازیگران همگی در این بخش آماده و مهیا است.
معامله 9 هزار تن شکر سفید در بورس کالا
تالار محصولات کشاورزی بورس کالای ایران شاهد معامله 9 هزار تن شکر سفید کارخانه های قند امیرکبیر، دعبل، فیروزکوه، میبد، نقش جهان، کشت و صنعت دهخدا، فارابی و کارون بود.
به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل بورس کالای ایران، 4 هزار و 673 تن جو دامی در قالب طرح قیمت تضمینی و 310 تن ذرت دانه ای، 45 تن کنجاله سویا، 500 تن برنج وارداتی نیز در این تالار داد و ستد شد. همچنین 413 تن مواد شیمیایی، 110 تن گوگرد، 6 هزار و 670 تن وکیوم باتوم ، 20 تن پلی بوتادین رابر، 6 هزار و 159 تن انواع قیر در تالار فرآورده های نفتی و پتروشیمی داد و ستد شد.
13 هزار و 48 تن قیر و 240 تن عایق رطوبتی در تالار صادراتی بورس کالای ایران معامله شد.
همچنین 2 هزار تن مس کاتد، 600 تن مس مفتول، 4 هزار تن مس مفتول شرکت ملی صنایع مس ایران، 270 تن مس مفتول دنیای مس کاشان و 115 تن مس مفتول شرکت گیل راد شمال نیز در گروه مس داد و ستد شد. علاوه بر این تالار محصولات صنعتی و معدنی شاهد معامله 120 تن سولفور مولیبدن و 5 کیلوگرم شمش طلا بود.