جایگاه مناسب ایران در عرصه اقیانوس شناسی در سطح منطقه + فیلم
دبیر کل کمیسیون ملی یونسکو گفت: ایران در عرصه آب و اقیانوس شناسی در سطح منطقه جایگاه مناسب و خوبی دارد.
نصیری قیداری در حاشیه نخستین نشست شورای حکام مرکز منطقهای آموزشی، پژوهشی اقیانوس شناسی غرب آسیا در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار
خبرگزاری صدا و سیما افزود: وجود مراکز تحقیقاتی و آموزشی متعدد در عرصه دریایی در کشور معیار خوبی برای تعیین جایگاه کشور در سطح منطقه محسوب می شود.
وی گفت: 70 درصد از سطح زمین توسط دریاها پوشانده شده است و این دریاها منابع غذایی مهم بشر به شمار می آیند.
نصیری قیداری با اشاره به اینکه باید به فعالیت پژوهشگران و پژوهشگاه ها در عرصه دریایی بها داده شود افزود: باتوجه به اینکه درکشور ما حدود 5 هزار کیلومتر ساحل وجود دارد تاکنون فعالیت های خوبی در عرصه آب و اقیانوس در کشور صورت گرفته است.
وی گفت: باید سرمایه گذاری خوبی درعرصه آب و اقیانوس شناسی در کشور صورت بگیرد.
مشاور یونسکو نیز در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار
خبرگزاری صدا و سیما گفت: ایران در حوزه اقیانوس شناسی و علوم دریایی نقش مهمی در سطح منطقه دارد و بسیاری از کشورها خواستار تمدید ارتباط خود در این حوزه هستند.
یوری الیونین گفت: در سال 1980 ماموریتی برای ارزیابی سطح منابع و امکانات ایران در حوزه اقیانوس شناسی در سطح منطقه داشتم که در نهایت پس از ارزیابی های صورت گرفته ایران به عنوان بهترین و قویترین کشور در حوزه اقیانوس شناسی انتخاب شد.
وی افزود: این در حالیست که امروزه کشور عمان مرکز پیشرفته ای در حوزه اقیانوس شناسی دارد و کشورهای عربستان و کویت بودجه زیادی در این راه هزینه می کنند.
رئیس مرکز اقیانوس شناسی بصره نیز در مصاحبه با خبرنگار ما گفت: اهمیت و نقش ایران در سطح منطقه بسیار مهم است و کشور عراق همکاری بسیاری با ایران دارند.
علی علی الداود افزود: تفاهم نامه ای با مرکز پژوهشگاه ملی اقیانوس شناسی و دانشگاه علوم وفنون خرمشهر در سال های گذشته داشتیم و هم اکنون در صدد تمدید مجدد آن هستیم.
وی تاکید کرد: به دنبال برقراری ارتباط طولانی مدت با ایران در این زمینه هستیم.